Børn Halloween makeup trin for trin

Halloween 2013: Simple Makeup Børn. Halloween er en skræmmende dag, ja, men også sjovt. Barer, natklubber og i sidste ende, enhver respekt hus kaster en fest i anledning af Night of the Living Dead. Og de små Netop REMAIN Kunne ikke ligeglade med fejringen. Hvis du vil have dine børn til at være mere i deres oprindelige kollegium fest, gå ikke glip af de følgende tanker Halloween makeup enlige børn.

Børn Halloween makeup trin for trin

  • Vil du gerne efterligne udseendet af død på Halloween aften? At bære en Børn Halloween skelet makeup Perfekt skal bruge: sort og hvid ansigtsmaling, sort makeup blyant til en makeup svamp, en tyk pensel og en bøde. Først våd svamp i vand og vride den ud. Gnid det i hvid maling og anvende det på dit ansigt indtil den er helt hvid. Med tyk pensel og sort maling, tegne to cirkler omkring øjnene. Så med en pensel tegner en sort form fra hagen til kinder og den fine pensel, tegne en sort trekant på næsen. Endelig trækker tænderne i skelet med sort blyant, omkring munden.
  • Hvis du foretrækker decantarte for Halloween makeup Vampire Børn du skal bruge: hvid ansigtsmaling, sort og mørkegrå, rød blyant til makeup, en grå børste, makeup svamp og vaseline hår. Først glatte dit hår med vand og vaseline. Hjælpe en fugtig svamp, hvid maling dit ansigt og derefter en Píntate en trekant på forsiden med en pensel og sort maling. Påfør grå maling på dine øjenlåg, omkring øjnene og kindben. Så male dine øjenbryn sort. Tag den røde og gøre en streg under øjne og røde læber også maling. Endelig malede jeg to store hvide tænder og to spor af blod med rød blyant.
  • Vi præsenterer et andet forslag skræmmende: Halloween makeup heks børn. De materialer, du bliver nødt til at: male violet, grøn, sort og orange. Med lilla maling tegne to horn over øjnene. maler også dine læber samme farve. Bar med sort maling, tegne en edderkop på dine kinder og tilføjer en sort korn i næsen. Så med grøn maling, tegne en spindelvæv på panden Mellem de to horn. Endelig kan du udfylde makeup tegning med orange græskar på den anden kind til.
  • Har vi præsenterede dig Disse er blot nogle få eksempler på Børn Halloween makeup trin for trin, men ønsker du at afslutte den med en skrækindjagende forklædning? Her er et par stykker.

Halloween kostumer til børn

Hvis du vil have dit barn til at være den oprindelige fleste ikke glip følgende Halloween kostume idéer for børn, der præsenterer vi:

  • klassiske kostumer. Ønsker du at blande rædsel og ømhed uden at falde i den overdrevne terror? Hvis du kan vælge At kostumer til mumier, varulve, hekse og græskar traditionelle kostumer.
  • Devil Doll. Denne kostume kombinerer originalitet, sjov og ... terror! Hvis du har en datter til at klæde kan du vælge at klæde hende Også Tifanny, Hans fantastisk kæreste.
  • inspireret kostume i serie eller tegninger. Serien Walking Dead zombier har fungeret som en stor inspiration til Halloween. Tilsvarende tegnefilm Monster High Har Disse dukker lavet i en tilbagevendende forklædning. Her finder du fx Dracolaura kostume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo