Blomster til mors dag, hvad hver type blomst Midler?


  Blomster er et dagligt syn i Bestemt Mors dag. Men De behøver ikke at give for en gave, Afhængigt af Fordi farve, så du ønsker at sige noget. Hver blomst har et budskab og skal vide, hvordan man bruger det. Ikke det samme tak til mor en buket blomster Alt hvad jeg har gjort på et tidspunkt, at give en mand med en Rød rose at fortælle ham, han elsker som den første dag. Så notere sig, at den første søndag i maj er meget tæt, hvis du ikke ønsker at se dig gøre til manuel gave.

  1. Roser

  Pink roser, overflødig, repræsenteret Grace, elegance og påskønnelse af en mor. mens gule roser symbolisere venskab og lykke. Så hvis du tror, ​​din mor give hende roser, pink eller gule roser vælge

  2. Lilas

  Disse blomster symboliserer en ny kærlighed, for esta grund, De er meget populære også ved bryllupper. også betyde kærlighed mellem mor og er, Så De er et smukt valg til særlige blomster til Mors Dag, hvis forholdet ikke er gået igennem en god tid i de seneste måneder

  3. Iris

  Iris blomst er et symbol på Hengivenhed og varme. De holdt de fine farver og gøre det til et populært valg til Mors dag blomster. Iris blomster kommer i smukke regnbuens farver blænde mor med hendes skønhed.

  4. Orkideer

  I Kina, orkideer er et symbol mange børn, Og også betyde raffinement og skønhed af en mor. Der er ingen tvivl om enhver mor vil elske at modtage noget, because're siger det er den smukkeste mor i verden.

  5. Nelliker

  Ifølge legenden, menes det, at lyserøde nelliker voksede for første gang på gulvet hvor Mary græd for Jesu død. På grund af dette, tror mange, at Nelliker De er et symbol på evig kærlighed til en mor. En smuk historie, ikke?


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  83 + = 93


  Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة