Videoen Rafa Mora og Oriana fejer YouTube [VIDEO]

Rafa Mora er også en sanger. Ja, du hørte rigtigt. Og for hans debut i musikverdenen jeg har valgt Hans kammerat Mujeres y hombres y omvendt, Oriana, For at deltage i videoklippet. En video, der giver en masse at tale om prep og der fejer Youtube. Og er, at dit emne &8216; Fiera nat&8217 akkumuleres næsten 2,5 millioner besøg. De to kontroversielle tidligere ansigter Telecinco I denne romance stjerne til rytmen af ​​musikken.

Rafa Mora, den kontroversielle deltager forlod Kvinder og mænd og omvendt, Det er blevet lanceret i en verden af ​​sangen. Hans første sang hedder &8220; Fiera nat&8221; Med mål og andre seksuelt overførte sygdomme for at vise ansigt, den mest livlige og hårdtarbejdende. Er det muligt?

Og temaet sang taler om en mand, der er stolt af sin krop, men også hans sind. Således, i sangen, hovedpersonen lever et kærlighedshistorie med Hans &8220; lass&# 8221 ;, og for den rolle, jeg har valgt Hans partner-program Oriana Marzoli. Men de fattige Jocks er offer for hjertesorg. Det vil sige, at med den sang, vi mener Hans store krop Trods det, jeg har lidt hjerte og i slutningen af ​​Oriana Disse øjeblikke, en af ​​de mest kontroversielle tv-figurer, men hun er ikke meget for arbejdet. Vil hun erobre?

Hvad det gør er blevet erobret alle hans fans, og at hans video fejer sociale netværk og YouTube Allerede har mere end 2, 5 millioner besøg. Og det er, at billederne er ene øje deliete. DERFOR Hans krop som af hendes.

DERFOR Rafa Mora videregives til reggaeton med hende nye single Fiera nat, en iørefaldende tema med stærke latinske rytmer. Alt for dårlig jeg har udgivet i slutningen af ​​august, for hvis det ikke havde Lød meget højt i klubber og barer i næsten lige så meget som det næsten Contigo af Enrique Iglesias. Tjek emnet og fortælle os, om det gode Rafa har en fremtid i denne sang.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة