Den matematiske gåde Det gælder vanvittigt på sociale netværk

Har du tør med denne matematik puslespil Hvilket går amok på sociale netværk? For hvis du gør det du gør, du kan føle sig meget tilfredse, fordi der er mange mennesker, der ikke kan med ham. Den måde er meget enkel: problemet præsenterer fire ligninger og de sidste mangler svaret. Vi ser tre forskellige blomster ved første øjekast. Derfra Du er nødt til at være i stand til at opnå den sum. Hver blomst er et tal så du lader regnskabet. Tør du udfordre?

Ser er bedrager, og Facebook-brugere bryder hovedet af en ny matematisk Fordi At gåde er mere kompliceret end ved første øjekast ser det ud til. Prøv det, og hvis du ser, at du 'kan ikke slå det, giver vi dig et par spor til at finde ud af. Sikkert er det en god hukommelse motion eller når du skal rejse og ikke ved, hvordan man kan dræbe timer.

Kan det løses med de foregående spor? Sikkert ja. Du ved nu, hvad er resultatet? Kom vi giver næsten løsningen. Hver af røde blomster det ville 20 (Tre af dem Da alt 60). Hvis en rød og to blå lig 30, vil den blå være værd 5. Nu kan du gå alene, og hvis dit barn beder om hjælp, hvis du har, fordi det er mere effektivt end en projektmappe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة