Den Isasaweis blogger er adskilt fra sin mand og annonceret i Youtube [VIDEO]

den blogger Mest succesfulde jeg nogensinde lave en video til hans disciple. Men denne gang YouTuber frisurer talte ikke, ej heller skønhed hemmeligheder, eller opskrifter, nu Isasaweis Han bekræfter, at deres skilsmisse. En video 15 minutter og 10 sekunder Hvori den er blevet viral og hvor meddeler, at pauser med din partner efter fjorten års ægteskab og to børn sammen. Hvordan du bo?

Den Isasaweis youtuber (Isabel Llano) Vi har vænnet os til at tale om alt. Hvis du vil se næsten leve dit liv, som jeg har navngivet Da Hans første barn. Men denne gang hang en anden video, som du er vant til alle sine efterfølgere. Der var ingen skønhed tutorials eller opskrifter, eller råd til at være strålende, denne gang annoncerer en bombe: skilsmisse.

Llanos har WHO-været i uger på toppen af ​​bestseller bekræftede separationen Twitter og jeg retweeted kommentaren fra en medløber, der ikke sat i et meget godt sted at Isasaweis. &8220; Gå telita Med de nye Fuertes komme ned&# 8230; Og jeg havde meget klare tingene op for et år siden&8221; og til gengæld Bragt til at præsentere den næste post af YouTuber: &8220; #ahoraquenonosoyen # volvíayoamividadesoltera # unratitonadamás # sólounratito # perovolvía # vayaquesivolvía&# 8221 ;.

Mere end 300.000 besøg

Vi er på den første virale skilsmisse i historien som den video tilføjer mere end 300.000 besøg. "For nogen tid Vi havde rejst, vi troede, det var tid til at starte Måske Separate Lives" Asturisk tilføjede, det er klart, der omgår sit bedste. "Jeg græd meget, jeg har været meget dårlig. En skilsmisse er en vanskelig ting, og det er en meget hård følelsesmæssig situation. De har tre meget hårde måneder været især børn."

Hvad tror du, hvordan man kommunikerer? Tror du, det er okay, fordi bør hans tilhængere?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 91


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho