Atresserie: en ny kanal Antenne 3-serien Kun med [VIDEO]

Fans af serien Kan være i lykke. es antenne 3 Det har skabt en kanal kun for serieadictos. kaldes Atresserie og være alene med spansk fiktion, vil der være nogle, Selvom internationale. "Den nye kanal Atresmedia verden af ​​serien er taget meget alvorligt," er sloganet Valgt, som også har vist logoet. På denne måde kan se hav af plast, Velvet eller mistænkes, er nu lykkes At serien, og endda gendanne det gamle. Kan du lide den idé?

En af de mest succesfulde kanaler i DTT er Voksne Factory (FDF), som hører til Mediaset, Nå, den gruppe ønsker dem Atresmedia Det har skabt konkurrence og Atresserie, som fremover vil se alle serie der er blevet udstedt af Antenne 3 og LaSexta, langt de fleste spansk, men der vil være nogle internationale flair.

Atresmedia opretter nye tematiske kanal esta serie, men omfatter enestående film Present Det vil tilføje til de andre kæder i gruppen, Antenne 3, den sjette (Generelt), neox, Som har sin egen awards (ungt band med børn i Neox Kidz) ikke vil (Kvinde) og mega (Mand).

De vil være flere kanaler

Atresmedia offentliggjort annonceringen af ​​Hans nye satsning TDT Under aftes udledningen af ​​serien Hav af plast, en af ​​de nyeste fiktion indsatser huset. Atresmedia langs kanalen, vil ankomme andre to nye kanaler plus DTT HD (én produceret af Mediaset, hvis indhold er ukendt og Real Madrid-TV). Også mere end tre kanaler nå standard definition.

Så vi skal være meget opmærksomme på de nyheder, der kommer ud til genindstille tv, ja, igen, for at se denne kanal lover at være meget At underholdende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 83 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة