Når der opstår under graviditet og kvalme De mest effektive retsmidler

den Kvalme under graviditet De er uden tvivl en af ​​de mest generende symptomer. ¿Når starten?, ¿hvordan man kan bekæmpe dem? Dens intensitet varierer afhængigt af kvinden og faktisk nogle er så heldige at ikke at leve med kvalme, især om morgenen. I nogle tilfælde kan kvalme være en af ​​de signaler Må vi advarer om, at vi blive gravid, selv før tabet af menstruationscyklus. , Selvom irriterende, at de ikke udgør De Risici til det ufødte barn eller moderen. Lad os se nærmere, når de vises, og hvilke midler kan bruges til at bekæmpe dem.

Graviditet er en delikat periode hos kvinder. Der er kvinder, der lider Lægkramper under graviditet. andre lider Igennem graviditet kvalme, og andre vil passere normalt. men, Når kvalme Disappear under graviditet?

Kvalme og opkastning er to af de tidlige symptomer på graviditet, men, selv om fælles behov for at være opmærksom på ikke at forveksle med den såkaldte svær morgenkvalme, patologi, samt kvalme, kommer det Ledsaget af vægttab og dehydrering problemer. Ved denne lejlighed, vil vi fokusere på kvalme som et almindeligt symptom på graviditet. Når De vil begynde at dukke op ?, hvorfor de opstår, og hvordan vi kan bekæmpe dem?

Det anslås, Ifølge medicinske data, ni ud af ti kvinder lider af kvalme under graviditeten, i større eller mindre intensitet. Et symptom, der vises i første uger og som graviditeten (første trimester) begynder at huske skrider frem. I virkeligheden, i nogle tilfælde er det er det første tegn, selv før attestere tabet af menstruationscyklus af en mulig graviditet. Kvalme er forårsaget af en hormonal faktor, Særlig ansvarlig kaldes beta-HCG hormon, humant choriongonadotropin produceres af kroppen i større mængder løbet af første trimester af graviditeten. De normalt Vises i morgen, når vi vågner op med tom mave, men nogle kvinder varsel maj Hele dagen ubehag. Hvordan til at håndtere denne ubehagelige lidelse forbundet med graviditet?

Hvordan til at bekæmpe kvalme under graviditet

Den bedste måde at bekæmpe dem er at vide, hvad der forårsager dem. For eksempel, mange kvinder føler kvalme at opfatte Visse under graviditet dufte eller fødevarer. I disse tilfælde, bekæmpe er så simpelt som at undgå dem. Følelsen af ​​tomhed og tryk i maven kan bekæmpes spise lidt og ofte, fortrinsvis ved tørfoder (fx efter vågner, tage nødder eller nogle toast og vand). Apropos kost, som vi kender som spiller en central rolle Under graviditeten, være opmærksom på mængden af salt og sukker, Hvilke stoffer skal ikke misbruges I denne fase, fordi det kan være en risikofaktor for forhøjet blodtryk og diabetes. Generelt er det tilrådeligt at vælge en kost rig på grøntsager og frugter, og et moderat forbrug af stegt og deres tunge fødevarer, og hvis problemerne fortsætter, effektive retsmidler er at tage sodavand med eller citron. I nogle tilfælde ingefær kiks eller infusion, er også effektiv.

Hvordan til at bekæmpe kvalme Med naturmedicin

Undgå stimulerende drikkevarer, koffeinholdige eller for sure, børste altid dine tænder efter at have spist, tage mad og drikke ved stuetemperatur og spise langsomt til fordøjelsen er nogle af nøglerne til kvalme kontrol. Ud over de ingefær te, den kamille under graviditet eller pennyroyal Også De hjælper relief ubehag.

Ud over naturlige midler til at bekæmpe kvalme, kan du bruge fortiden homøopati eller Akupunktur, men altid konsultere din læge eller gynækolog. Et godt middel er den praksis fysisk Også aktivitet, der er skræddersyet til vores stat, for at aktivere de endorfiner, der fjerner følelsen af ​​utilpashed. Walk 15 minutter Under den første dag til trimester af graviditeten vil hjælpe os til at føle sig bedre.

men Hvor længe gør kvalme under graviditet? I de første tre måneder teori, men det afhænger af hver person, og deres drægtighedsperiode. Og der er kvinder, der har Overdreven kvalme under graviditet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 8 =


Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة