Han og Aritz af GH16, er dating uden for huset

¿Kærlighed uden for huset eller på en boks sæt? , Selvom ingen gav en krone for dem, ser det ud til, at forholdet mellem Han og Aritz har koaguleret ud af huset Guadalix de la Sierra. Parret mødtes i GH16 WHO altid var meget kærlig inde, men kom ikke certificere Deres kærlighed. Men elleve udenfor, forkastede den baskiske kineserne, men nu forekommer det, at det ikke er. Indtil videre Allerede har en eksklusiv på Oplæsning.

Gå sorpresón vi har læst magasiner om onsdagen. Aritz bekræfter hans forhold til Han"Jeg ønsker at være sammen med ham, det giver mig stor glæde og friskhed" i eksklusive udsagn til Oplæsning. ¿Kærlighed eller pasta?

I løbet af udsendelsen, vi var vidne til Talrige slagsmål mellem disse to deltagere for fremtiden for deres 'ingen sammenhæng'. De har ikke accepteret, at en dreng med hvem jeg delte alt "Under arkene" i virkeligheden, jeg ikke føler noget for ham. Aritz troede skrigene Var Han "Ren teater" og ,, Desuden de var helt ubegrundet, fordi jeg havde forladt den "meget klare ting." Men dette hører Allerede til fortiden.

"Jeg er ligeglad med hvad du siger. Jeg er på et godt tidspunkt, så hvad fanden!", Aritz've Said i 'læsning', og erkende, hvor vigtigt det er for ham Han. "Det er med ham, at vi ønskede at være. Det giver mig stor livsglæde, meget friskhed&# 8230; For mig, en 'eddike'. Vi vil se, om næste fredag ​​ikke føler i Deluxe og gøre kassen med denne Strange forhold.

Ud af skabet

Hatten fyr 'Hvem mistede i slutningen af ​​GH16 mod Sofia Også siger programmet har en masse til ham hjalp deres udtrykkelige følelser; men, som en god "mand", denne sejr er STI primært tilskrives ny partner: "Med Han føler jeg meget rolig og naturlig. Jeg afgive bud med ham, jeg får, og jeg giver slip. "De har bekræftet hans forelskelse også: &8220; Vi er meget lykkelige sammen&# 8221 ;.

Intet, vi er meget glade og forhåbentlig sidste dem en masse. Knirkelyde, Selvom esta os lidt. Tid til tid.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 79


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer