Antibullfighting berømt: Kendte mod tyrefægtning [BILLEDER]

Tyrefægtning er i stigende grad i tvivl. Der er mange berømtheder, der har ikke blevet bidt Tungen og ønskede at vise offentligheden Deres afvisning tyrefægtning. Tv mennesker som Jorge Javier Vázquez, Dani Rovira, Irene Junquera, Alaska... og mange flere har klaget over, i Spanien fortsætte "og mishandling" dyr. For dem er det ikke kunst, alt, hvad der er gjort, er mishandle tyrene. Hvad tror du? Du Aftalt med dem?

I nogen tid skabt en kontrovers omkring tyrefægtning Før konfrontationen mellem stærke fortalere for tyrefægtning og dem uden. Der pågår drøftelser i netværk samt tv-apparater. Altid gøre Med al respekt, alle meninger er gyldige. Hvad er ikke acceptabelt, er, at folk nyder fornærmelse og endda død af tyrefægtere.

Den populære studievært &8216; redde mig&8217 Du har altid været meget skarp. er en Trofast forsvarer af dyr og det viser hver dag med hundene, den hunderace, som beskytter fra en forening og som til gengæld, elsker, da det har en derhjemme som et kæledyr. Hans Bulls har ikke bidt tungen, selv i hans program har været i direkte Pedro Sánchez for at diskutere den berømte Toro de la Vega Tordesillas. Netop mod arrangement i byen Valladolid, har der været mange kendte ansigter Hvem har gjort oprør.

Dani Rovira

Hvis der er nogen, der har kæmpet dyrs rettigheder Det har-været uden tvivl den skuespiller og komiker, oplæser af Goya, hvilket har selv bestilt været at lede en sektion &8216; El Hormiguero&8217 Hvor jeg talte om Animal misbrug, vanrøgt og dyr tættere på publikum.

Irene Junquera

Den co-anker &8216; Alt du behøver er kærlighed&# 8230; eller ikke&8217 Said har lejlighedsvis den store kærlighed til dyr. Ikke for ingenting i vegne af tyrefægtning eller gå for at se dem.

Alaska

Den berømte sangerinde er en af ​​de stærke fortalere for ikke til tyrefægtning og hun har-været en af ​​de mest aktive i esta respekt. Det er meget dyrisk og forsvarer swashbuckling dyr

Amaral

Bandet har lejlighedsvis allerede talt om dette emne kommer til at vidne i en avis: &8220; Bedst at bruge arenaer til koncerter for at dræbe dyr. "Dette er, hvad der vil ske i Barcelona.

Matt Damon

International repræsentation af anti-tyrefægtning er denne skuespiller, WHO tyrefægtning i Mexico Deltog i en senere og jeg HAD at præcisere, at praksis var imod esta men jeg ønskede at se med egne øjne, hvad der sker i en firkant. Så sagde han &8220; Bør forvist til tyrefægtning historiebøgerne. "

Aleix Espargaró

Den unge chauffør var involveret i Brawl Med torero Miguel Abellán Hvilket jeg var mest omdiskuterede på det tidspunkt. Den bilist kaldes kynisk og feje tyrefægter Fordi jeg sagde, at torean sætte foran tyren for kærlighed af dyret. "Du dræber for sjov levende væsener, sjov og glade for at se gør dig aftaleteksten et stakkels dyr&# 8221 ;, sagde.

Som du kan se er der mange kendisser, der bliver afholdt imod en verden af ​​tyrefægtning. Tværtimod er der mange berømtheder, der går ind. Hvad er din mening? Tror du, der bør tyrefægtning forsvinde?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 24


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة