Verdens mest smukke modeller: Top 40 [FOTOS]

Bakkes op af de bedste mærker, de har legioner af fans og fotografer vinde af dem drikker en session. De er de mest smuk model af verden. Top at de er tilgængelige for meget få virksomheder. Det er dem, der sætter os på forkant med mode. Den æra af supermodellen og mode er ankommet Allerede er ikke kun for kvindelige modeller. Og vores top-3 vi sted Sean O'Pry, Clement Chabernaud og Mathew Terry, men smager intet skrevet og sikkert for dig, andre fortjener at være på podiet. Det er derfor, vi præsenterer Den 40 Most smuk model af verden. Ærgerligt er der ingen ingen spansk.

De arbejder for fotografer Steven Meisel, Mario Testino, Mert og Marcus, Bruce Weber og Steven Klein. Made annoncer for mega mærker: såsom Prada, Burberry, Calvin Klein og Versace. Alle disse mandlige modeller gør deres tilstedeværelse mærkes.

Siderne af bibler som mode stil Vogue Homme, GQ, Detaljer og Fantastic Man De er fulde af lokkende ansigter. Målet er at finde den perfekte balance mellem nervøs og eftertragtede udgivelse kontrakter er hvad der gør stjernerne, men at holde interessen af ​​de vigtigste mærke. Og det er ikke længere at mode er bare en kvinde ting.

Disse er nogle af topmodellen i øjeblikket. Men i vores galleri kan du finde mange flere. Stem på dem, og fortæl os, hvilken en du bedst kan lide.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 10 =


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة