Anna Simon berørte dens tynd

slankhed Anna Simon Jeg viser i Hans sidste billeder og tv-optrædener begynder at bekymre sig. Og hvis noget er der er blevet karakteriseret af Mollet Det er at være en kernesund pige, godt udseende. Men siden vender tilbage fra sommerferie henleder opmærksomheden Hans hvor tynd Det vil sige, noget der har forårsaget selv sociale netværk begynde at bekymre sig om det. Presenter har endnu ikke sagt noget.

Den fysiske forandring af Anna Simon efter sommeren og Jeg har skabt en del polemik i sociale netværk September sidste. Men det var nu igen, to måneder senere efter udstationering Når et foto på hendes Instagram lys alarmer igen.

til Abonnenter af Anna Simon Jeg overraskede dem meget vægttab Anklaget samarbejdspartner Antena 3. Bare se på et billede af hende før og efter.

Desuden har det også rygter, der kan have gennemgået en operation at reducere hendes bryst, Du kan dog falde efter skarp vægt, også har-blevet ændret din bh størrelse, hvilket for mange fans var misundelse, og hendes kæreste også Bestemt, Salvados kamera program.

Hun siger ikke noget i øjeblikket, men hendes venner sammen. Ana Morgade, kom til sit forsvar og sagde "spiser fremragende og er berettiget til at være tyndere, hvis du vil". Hvis hun styrer det virker fint, men vi ved, at der i disse tilfælde skal være meget forsigtig. Det ville ikke være den første berømte falde i et tilfælde af anoreksi.

Hvad tror du? Tror du Simon der foregår Med Denne operation bikini?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron