Anastacia, uigenkendelig efter kirurgi undergår [BILLEDER]

Anastacia er blevet den seneste offer for kirurgi. Hvis du lukker øjnene, og du forestille dig, vil det have lidt eller intet at gøre med deres nuværende status. Bare tag et kig på billedet vi udgiver at kontrollere, at de store cantantog det er gået lidt lappeløsninger. Alle har-været forbavset over at se det nye ansigt At kunstneren har Kiggede i Padua. Forhåbentlig kan jeg gendanne Fordi det ellers vil gå galt.

Hvad skete der med Anastacia? Det er det spørgsmål, alle, når de ser det nye udseende af sangeren. Og dens passage gennem kirurgi har ikke ligner det Forårsaget. Denne weekend i Padova bar hvad synes at være en nyt ansigt. Vi vil have at kontrollere, om det har-været at overskydende botox eller var på et dårligt tidspunkt, hvor gjorde det billede, det er klart, At det ikke synes det, især på læberne.

Heldigvis, det lyder slemt, Selvom, sangeren er gode nyheder for disse ting, ikke ved deres sygdom. Og det er så i et årti Fortsætter med at Kamp mod kræft. For to år siden, Jeg overraskede alle sine efterfølgere med en erklæring, hvori, desværre, blev det meddelt, at Forpligtet til at annullere alle europæiske professionelle forpligtelser over sin tour på grund af at udvikle brystkræft igen.

Vi vil være meget opmærksomme på den udvikling sanger, da hån og latter i sociale netværk Allerede begyndt De skal cirkulere. I galleriet kan du se, hvordan det var før og efter operationen af ​​Anastacia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 45