Med vitiligo WHO Berømte lykkes [FOTOS]

At det skind degenerativ sygdom medfører en forsvinden af ​​begrænsede plader, pigmentering af huden. Eller hvad er den samme, vitiligo. En sygdom stadig mere almindeligt blandt os og mange berømte også lide. På trods af dette, har de vist, at du 'kan lykkes. Og det er ikke nemt, at være en sygdom Fordi så synlige, nogle gange folk er afvist disse. Modeller, sangere, sportsfolk... Du har eksempler på Med berømte vitiligo lykkes WHO.

jeg har vitiligo Det er en hudsygdom forårsager hvide pletter på forskellige dele af kroppen. Denne sygdom opstår, når melanocytter, celler er det, der fremkalder det farvede eller pigment i huden er ødelagt. Det vides ikke, hvad årsagen. Denne type sygdom opstår, når immunsystemet fejlagtigt angriber dele af kroppen.

Modellen Tog modige beslutning om at vise deres vitiligo efter skjule i årevis. "Beauty betyder ikke perfektion, elske dig selv og det betyder at være komfortabel med hvad der gør dig unik og anderledes," ole for din besked. Og det er så Rice nu er blevet en af ​​lederne på pasarela.No savner deres bedste udseende.

Winnie Harlow

Bedre kendt som Chantelle eller Winnie Winnie Harlow, Det er en canadisk model lidelse vitiligo sygdom. Jeg steg til berømmelse for sin rolle i det amerikanske program Amerika&8217 s næste top model hosted af model Tyra Banks. Hun beskriver sig selv som en "model-talsmand vitiligo", og siger, at leve med hendes hud var ikke altid så nemt som nu.

Som du kan se, har vitiligo ikke været en hindring for at kæmpe for disse berømte Hans karriere i forskellige sektorer. Hvis du ønsker at se flere tilfælde, i dette tilfælde, mænd også lider bare har at se på Billedgalleri. Hvad med?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + = 19


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico