Fonsi Nieto og Alba Carrillo Sammen med Lucas i Madrid [BILLEDER]

Fonsi Nieto og Alba Carrillo Sammen med Lucas i Madrid. Parringen af ​​Fonsi Nieto og Alba Carrillo har holdt i de sidste par uger alle Covers og indehavere af sladder blade på grund af hans adskillelse, Som jeg så det komme Allerede siden sidste sommer. Begge er lige nu forsøger redo Deres liv hver for sig, men lad dem noget til fælles, er deres Luke, og derfor har de valgt at fastholde et forhold hjertelige, Som vi har set sidste weekend når de gik sammen et indkøbscenter med lille.

har Både succes i Deres respektive professioner, de er unge drenge, attraktiv og de har noget andet til fælles, dit barn Luke, men det forekommer, at Love Affair Mellem tidligere pilot Fonsi Nieto og model Alba Carrillo Det har ikke fungeret, og et par dage siden at tage besluttet veje adskilt.

Siden sidste sommer, vi alle vidne At Deres romance var farvande, Da hun besluttede at afbryde hans helligdage at vende tilbage til Madrid med sin familie, På grund af den passiver Aktuel professionel DJ, der har foretaget uforenelige Det forhold til sin familie.

Det var et magasin Hello! Hvilket jeg bekræftet et par dage siden kun deres adskillelse, på trods af udsagn fra tidligere pilot dage før: "Jeg husker fra det første øjeblik, der var allerede vi adskilt og jeg tage ham til at grine", Begge har været Gradvist og gøre udsagn temmelig fantastisk som model, da han sagde Hans varede mere end Fonsi kriser et år, da Holyfield Især gravid.

Men besluttede, at have det bedste for dem og for lidt Lucas blev adskilt, har begge altid været en prioritet wellness Hans er, så de har aftalt at opretholde Mindst et forhold venskab, De taler og kun for barnets skyld.

Sidste weekend, Fonsi og Alba mødt af første gang Efter at have brudt Deres forhold i indkøbscentret Zielo Pozuelo de Alarcón, Både afslappet og Ledsaget af hans udseende er.

Langt fra at tænke på en forsoning, Hans holdning Syntes at være venlig De talte som i cafeen Mallorca, Flere vidner og endda har kunnet se modellen griner Ved flere lejligheder, glade med forholdet De har formået at holde den lille Lucas.

, Selv om der ikke billeder af esta møde, vi er glade for, at Alba Carrillo Både Fonsi Nieto og har demonstreret modenhed Deres nok til at glemme Forskelle, og vi håber familien disse øjeblikke gentagelse på mange flere lejligheder.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Madre frasi Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة