Den Dulceida og blogger Paul Ferrer Har Alba gift

Sætningen var enestående for dem. Dulceida, eller hvad er den samme mode blogger Aída Domènech og hans forlovede, Alba Paúl Ferrer, De har givet den &8216; Jeg ønsker ' havnefronten og meget elegante kjoler. Da det ikke kan være anderledes, gennem Instagram Vi har været opmærksomme på alt, og vi vil vise dig. Så vi kan kun råbe "Længe leve novias¡

Waterfront (, Selv om stedet ikke er blevet offentliggjort) har givet den anden Dulceida ønsker bloggeren og hans kæreste Alba Paúl Ferrer. Det har været en stilfulde bryllup, Hvordan kunne det være anderledes vi taler acerca Når en af ​​de mest indflydelsesrige it-piger i sociale netværk. Gennem Instagram, din foretrukne netværk, har-været viser alle detaljer og sin egen hashtag, #dulcewedding.

I en romantisk ceremoni med hende Inner Circle, Har givet sig selv vil have to af de mest indflydelsesrige bloggere i øjeblikket og havde ingen problemer i, at nydt sex med kvinder.

I september, under fejringen af Dulceweekend, bloggeren frigivet en video Youtube Alba ved at vise, hvordan i kærlighed og give de var glade nyhed, at de blev lovet og snart gift. Og så det blev gjort. Intet, vi er meget glade for dem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 30