Matías Prats og Ruth Izcúe bryde Deres forhold aftalt [PHOTO]

Forholdet mellem Matías Prats og Ruth Izcúe slutter efter gensidig aftale. bare seks måneder Det har Varede det nye forhold opretholdt 3 med antennen presenter redaktør af den samme kæde, Ifølge kilder, På grund af Overvældet Har været Matías Prats i de seneste dage følgende udsagn af Ruth Izcúe i en interview, Begge har så ADGANG Med en stor venskab forvirret mere.

I dette interview med verden LOC, journalisten Said ting som &8220; Jeg bor et mareridt, jeg har lidt frygt og bekymring for min fysiske integritet. Jeg har været seks klager fra min ex. Matias vidste at være ved min side på en diskret måde og viste sig at være min ven og min fortrolige. Jeg støttede og hjalp&8221;, og sikre, at &8220; Jeg ønskede at Matías Prats&8221; og jeg Betragtes en &8220; respektfuld, klog, intelligent, kærlig, gavmild person, og kærlig familie&# 8221 ;.

Matías Prats: Den tidligere kæreste alle detaljerne i Deres forhold 2013/12/11

Tidligere mand af Ruth Izcúe oplysninger om hans forhold til Matías Prats. Et par dage siden den nye kæreste Matías Prats Det Forklaret skilsmisse Fotograf Fernando Sacristán for alvorlige grunde har at gøre med den misbrug, men til udtalelser fra paparazzi IFØLGE Det forekommer endelig Vanitatis det benægtede under retssagen, Ud over at give detaljer om din ekskone sikker ikke sidde alt for godt: "Jeg har altid trukket højt. Før du ved mig, Jeg havde et forhold med en andalusisk Vigtigt politisk HVEM det er 20 år ældre end mig og har fem børn. Derefter blev jeg rørt mig, der boede i La Moraleja og erhverve formue da vores forhold er meget kompliceret. Nu har det blomstrede den mørkeste del, der har ".

Nyheder fyr Ønskede ikke at tale for meget om denne nye tv-idyl, men jeg har i henhold til erklæringer Vanitatis, "Mistanken når det synes der begyndte denne mulige sammenhæng straffe nogen besluttede på tur 12:00 til 09:00, hvilket er hvad ingen ønsker".

Redaktøren var gift Tidligere Med paparazzi Fernando Sacristán, Med hvem har hun en søn på 18 år, og esta Jeg lærte som en overraskelse Da jeg så forsiden af ​​bladet læser denne uge, stjernespækket Sara Carbonero Om at være mor, og hendes venner organiseret At overraskelse baby shower for et par dage, hvor det nye par slentrer gennem udseendet Capital siden.

"Jeg var i Panama og har-været meget overrasket da de fortalte, hvad der var blevet offentliggjort. Adskillelsen var ikke let for et stykke tid, og hun havde problemer har-været så diskret Med det, indtil hendes eksmand har fanget ham på sengen ', Jeg har tilstået en kilde tæt den berømte fotograf.

Generelt er det ekskone Matías Prats, Maite Chacón, Det synes at være at have alt for godt efter separation, siden sidste sommer ADH en lille bilulykke efter jeg testede positiv i spirituskontrol.

Matías Prats forventer Opnå genopbygge deres liv af Ruth Izcúe afgjort, og at fortsætte med at have et godt forhold til sin ekskone Som jeg har to børn sammen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 9


Danacol laxatif Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo