Emma García: familie dag på Cortylandia [FOTOS]

Emma García: familie dag på Cortylandia. Den oplæser af programmet "Mænd, kvinder og omvendt," Emma García har været hos Hans datter Uxue og hans mand, ingeniøren Aitor Senar, passerer en dejlig juledag Cortylandia ser en lille, viser, at El Corte engelsk forbereder hver jul for børn at hygge sig. Udover at være et velkendt tv studievært Emma García Primært mor og benytter sig af al den tid du er nødt til at være en familie og gøre glad hendes datter seks år. Disse partier er den mest specielle for små børn, så når du har børn, næsten alle centreret omkring dem planer.

TIL Emma García Vi er vant til at se hende sidde i hendes private trone på trappen af ​​"Mænd, kvinder og omvendt" program, som har i årevis, og hvor jeg har boet mange historier som sidste stjernespækket Pipi Estrada og Miriam Sanchez, De endte Deres forhold levende fuldt ud. Men bortset fra Hans offentlige liv på tv, jeg har en familie og udøves god mor I sin fritid, som vi har set denne jul tilbringe en familie dag på gaderne i Madrid.

i billeder viser magasinet Ti minutter, vi kan se, hvordan Emma Det ikke adskilt selv for et øjeblik af Hans datter Uxue seks år Hvilket altid fører holdt hendes hånd. Emma tog ikke øjnene fra pigen, som havde en stor tid Ridning på en karrusel.

Til lejligheden, valgte jeg at tv-vært se Madrid til at modstå kolde mørke toner. iført en sort frakke Det parret godt med hat, waders Også i sort, turtleneck i grå og bukser i farve grønne flaske.

Emma Tager høster succes med sin program siden det begyndte, med det faglige område, som du 'kan ikke være bedre. Men set billederne så fortrolige med Hendes datter og hendes mand, er det klart på personalet niveau Det er også ikke noget galt. Det ses at være en kone og glad mor, der kan lide at gøre familie planer som enhver anden kvinde i din situation.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 49


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi