Matías Prats: madsted Hans ekskone med sin mor og [FOTO]

Matías Prats: madsted ekskone med hans og hendes mor. Alle var overrasket over nyheden om adskillelse oplæser af nyheden om Antena 3 efter at bringe Hans kone næsten 30 år gift, men i det mindste forekommer det, at det var en brækker den mest hjertelige Matías Prats og har-spist Hans ekskone Med Maite Chacón og hans mor. Tidligere ægteskab har vist sig mest nyttige til moderen af ​​journalist og blandt dem er, at der stadig er gode venner, så de ikke længere partner betyder ikke, De holde ikke komme sammen, og jeg altid tage dem Jeg vil slutte Hans to børn sammen.

Mens nogle tidligere partnere tackle føringen efter slutter Deres forhold bliver skudt, andre er et eksempel, at efter kærlighed kan være en smuk venskab, som det fremgår af Natalia Verbeke, der åbnede en cykel butik Ledsaget Hans to ex, eller Matías Prats, som stadig ser og få sammen med sin kone har-været i mange år.

Når De skiltes, nyheder studievært og tidligere partner stolt denne godt forhold Vi talte om at sige farvel med en blid kys og et knus.

De får sammen og selv om de har to børn sammen, Matias og Marta, kærligheden mellem dem er forbi, og har besluttet at starte separate liv efter næsten tredive års ægteskab; så nu Matías Prats Det er begyndt at dekoration hans hjem La Moraleja, hvor jeg vil bære livet enkeltværelse efter så mange år, og jeg har været i en møbelforretning ved at vælge en passende stol til Hans nye hjem.

Matías Prats og Maite Chacón er en anden af ​​dem, der har brudt ægteskaber, at på trods Blandt dem vise der kan være en god venskab og hjertelighed, efter så mange år, fordi sammen nogle kærlighed er altid logisk, det er.

For nylig opdagede studievært forhold kæde med sin kollega, Ruth Izcúe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 94


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة