Verdensdagen ELA: Disse berømte syge [FOTOS]

En af 400 mennesker i Spanien lider amyotrofisk lateral sklerose (ALS), en sygdom degenerativ At nervesystemet diagnosticeres hvert år 900 Patienter I øjeblikket påvirker og Om 3.500 mennesker, som det Rapporteret af den Spansk Society of Neurology i anledning af fejringen, onsdag, den internationale dag af sygdommen. Mange berømtheder der har lidt af dette desværre eller sygdom, og er ikke længere hos os.

jeg har DET A Det er den tredje højeste forekomst neurodegenerativ lidelse efter demens og Parkinsons sygdom, og sygdom Mest almindelige Motor Neuron voksen. En ukendt sygdom, men et par år siden blev det meget synligt Med den udfordring spand koldt vand i mode berømtheder. Du husker?

den skuespiller David Niven, Altid husket for hans roller i The Pink Panther eller Jorden rundt i firs dage, har jeg mistet sit liv efter en lang kamp mod ALS.

En af de mest anerkendte moderne litteratur var de amerikanske litterære kritikere Richard Ellmann. Han døde i 1987 efter flere års kæmper mod ALS-sygdom. På det tidspunkt var jeg 69 år.

Fernando Ricksen Det er en hollandsk forsvare Hvem har spillet Fortuna Sittard Med teams, Az Alkmaar, Rangers FC Zenit St. Petersborg og Fortuna Sittard. At jeg tilstod jeg var syg den 30. oktober 2013 en hollandsk tv-program.

Carlos Gómez Matallana er sportsjournalist El Confidencial con sus lav, jeg er en ven af ​​Mono Burgos og Fernando Torres og har amyotrofisk lateral sklerose (ALS), og det regner på sin hjemmeside.

ALS er en sygdom, der involverer en &8220; stor belastning&8221; handicap og afhængighed. Under hele sygdommen i en kort periode Patienterne tilbringer under normale forhold til en komplet afhængighed. Læs mere om denne sygdom, fordi ingen er fri for det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 18


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron