María José Suárez: hendes elskers kone lærer fra pressen af ​​forholdet

Gå sæbeopera der har givet os María José Suárez. Og det lader til at det var Miss Spanien Opretholder et forhold til en forretningsmand Den mest nysgerrige nok ældre end hendes år, men det, to bånd afspilles. Til det punkt, at hun har lært fra pressen af ​​forholdet. Kan du forestille dig i ansigtet, at du skal være. Meget stærk, ikke?

Gå store nyheder i dag har bragt os Hej! Onsdage i magasiner. María José Suárez Kunne leve en kærlighedshistorie sammen med en catalansk mand, som jeg har gået den Streets of San Francisco. Parret kan ikke hævdes, set i Spanien Fordi Barcelona ville iværksætter og hans egen familie. "Denne person er gift, jeg har tre børn og kvinden vidste ikke, det var María José Suárez. "Han Forklaret en anonym kilde Modellen har ikke tøvet med at benægte det rygte: "Er det ikke sandt" og vi håber, hvis du siger noget i din blog. Og selvfølgelig ved hun ingenting og siger, at, som det skete for Felipe González, lært fra pressen.

41 år Hvilket var en tidligere Miss Spanien Feliciano López og kæreste, synes at have fundet kærligheden igen: med Jordi Nieto, formand for Sabertia Capital Partners, En af de vigtigste investeringsfonde i Barcelona, ​​var heldig med Det kom Feliciano López for tidligere måneder. Maria Jose Suarez, der brød sidste sommer med modellen Javier Lorenzana i Ibiza, mødte hun forretningsmanden af ​​41 år i november og kun femten dage senere, den finansielle inviterede ham til at tilbringe et par dage i Californien. Der gik de ved Streets of Napa Valley og San Francisco, Derefter flytte til Costa Brava. Var alle steder udødeliggjort af modellen, WHO offentliggjorde billederne på sociale netværk.

Ved 41, Nieto er i færd med at adskille Patricia Camerasa, Som jeg har tre børn og med hvem jeg har delt gift liv i en luksuriøse hus Sant Cugat del Vallés. Vi vil se, hvad der sker i fremtiden, og hvis endelig Maria Jose er heldig i kærlighed. Fordi esta sæbeopera ser godt ud.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 36 =


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo