Tintoretto Collection Spring / Summer 2016 [Fotos]

Tintoretto Collection Spring / Summer 2016. Tintoretto er en af ​​de modemærker Udelukkende sælges på El Corte engelsk. Tintoretto Kendt for sin part samlinger. Hans design er perfekt til enhver større begivenhed Har du næste forår / sommer 2016. For eksempel: bryllupper, barnedåb, fester&# 8230; Vi inviterer dig til at opdage den samling af Tintoretto til den nye sæson.

Tintoretto, Som jeg sagde tidligere, det er et firma med speciale i tøj mere tøj sælges i Inglés Court. Uden tvivl, i hans nye kollektion forår / sommer 2016 kan vi finde en masse tøj perfekt til alle omstændigheder, men mere afslappet tøj også nødt til at gå på arbejde. For dem, der foretrækker en meget cool at vise nye sæson esta udseende, anbefaler vi at satse på en smock grønne flaske af plumetti af den kombinerede virksomhed med en straight bukser i sort eller koral-farvede bluse putter og blonde med detaljer, lange ærmer, rund hals, knaplukning og top tone inde konjunktion med natur bukser. Hvis du foretrækker en samlet udseende, meget moderne denne sæson, vælge en minimal hals top på blå himmel bukser til at matche med kombineret. En anden sød udseende, som du 'bruges til at gå på arbejde for en afslappet fest eller er en lige bukser med matchende ærmeløs top og bred mønstrede stil og snøring i sort. Men hvis du ønsker at vise en mere dramatisk styling satsning for en top i rød med ornament sløjfe på den ene skulder og nakke asymmetrisk eller top i meget lang nude farve med kryds detaljer og i grønne flaske, en lang kjole med ujævn lav grøn og rhinestone udsmykning i taljen i guld.

I styrke af Tintoretto er kjoler, Både lange og korte. Lange kjoler er reserveret til en aften bryllup eller en galla fest. For eksempel har vi en lang grøn kjole, ærmeløs, med pålagt ornament på den ene skulder og draperet talje åben, eller en smuk lang rød kjole tyl Med broderet tone, V-hals og små 3D-blomster. Andre designs er spektakulære leve et langt grøn kjole Prydet med rhinstene, kort ærme, rund udskæring, draperet talje og lynlås i ryggen. Der er smukke lange kjoler Også med smukke broderier af pailletter. De levende farver er stjernerne: rød, grøn, blå&# 8230; Korte kjoler er meget flatterende. Tintoretto Med stadig engageret kjoler beading, broderi blonder i livlige farver og geometriske mønstre som striber med sort og hvid guiPure i rød, hvid jacquard&# 8230; Tjek vores galleri for at se alle designs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 91 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico