Solbriller forår / sommer 2016: De mannequiner [FOTOS]

Solbriller forår / sommer 2016: De mannequiner. Når sommeren kommer solbriller Bliv must. Med hensyn til de seneste forslag om klare solbriller Det lader til, at de fleste klassiske modeller har en stor plads, og det er rigtigt, at der også er nogle mere usædvanlige og uventede forslag, der er karakteriseret ved, er forskellige farver og detaljer. Her fortæller vi dig, hvad den skal have solbriller af sæsonen forår / sommer 2016 er.

Lad os begynde at tale om formerne af solbriller, fordi det virkelig er den mest interessante. Kat briller De forbliver trend og give dig en kat og sensuel udseende. Blandt de nye briller kollektioner er der mange modeller af stil, Såsom Stella McCartney og store pastelfarver eller De af Dolce & Gabbana Med brokader og fås i sort turkis, pink, nøgen og, mens Dries Van Noten vælge solbriller med retro print. Hvis du foretrækker briller i lyse farver vælger nye modeller af Vogue.

Hvis du vil have et par usædvanligt sol, der er modeller, der rækker ud Fashion silhuetter og er genstand for tilbedelse. Dette er tilfældet med nye Dior Solbriller, Split model linser har tre lag af guld og sølv og den midterste del blandet med kontrastfarve: som pink og blå. På den anden side, det franske mærke Dior, foreslår modeller Dior Virkelige Med lyse farver og uventet ,: såsom grøn fluorescerende. De seneste forslag blandt Har den første kollektion af solbriller Pinko Med oplysninger om tegnestifter med rammer, med lyse prints acetater og gengiver, at de ser på deres tøj. Også rammer er gennemsigtige trend denne sæson. De kan spise eller helt gennemsigtig med strejf af farver som rød eller grøn. Besøg EllaHoy billedgalleri for at se alle modeller af sæsonen. Hvilken er din favorit?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 88 = 91


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron