Converse forår / sommer 2016: Den nye kollektion [FOTOS]

Converse forår / sommer 2016: Den nye kollektion. Converse sko kollektion forår / sommer 2016 er fuld af nye farver og klar til den næste varme årstid. I betragtning af foråret, verdens førende mærke inden for sneakers, har du udviklet et bredt udvalg af Chuck Taylor og andre modeller for enhver smag. Oplev de nye modeller af sneakers med os.

Efter at have set den smukke sneakers efterår / vinter 2015-2016 Converse, finder vi, at til næste sæson, mærket byder på endnu flere nye designs med funktioner og elegante former. Har fået sneakers en vigtig plads i enhver kollektion, både store mærker og lave omkostninger. I de senere år er det sportsfodtøj ikke længere alene knyttet til sport, men du bliver mere og fodtøj egnet til næsten ethvert look.

Converse sko De er blevet en af ​​de første valg, når vi køber sneakers. De er perfekte til enhver alder, selv de stjerner kan bruge dem, når de. I betragtning af forår / sommer 2016 modellen ikonet Chuck Taylor Deres udseende fuldstændigt genskabt: den linje modeller All Star Monochrome De er forsynet med en unik farve. De kan være pastelfarver, stærke, levende eller lyse farver. Color helt slidt skoen både lavere og højere, herunder snørebånd og sål. De mest berømte versioner suppleret med en hvid sål sort linje plet en rig palet: Fra mørke og neutrale toner, mens modellen All Star Hi-Ox Den leveres med tungen rullet kontrast. Der er modeller med farverige mønstre Også, abstrakt print eller degraderet. Disse modeller omfatter nogle af de Pantone modefarver IFØLGE til forår / sommer 2016.

den Chuck Taylor All Star II De er genfødt Spar model, Kendetegnet ved den innovative teknologi i Nike Lunarlon med en skabelon, der giver mere støtte til foden og gør det endnu mere bekvemt og praktisk. De er designet med lærred og elegante detaljer langs toppen, med et bredt udvalg af fluorescerende farver og pastelfarver. De mest robuste Cons Selv sneakers pynte i live i lyset af den nye sæson farver. Men ligesom hvert år, er der limited edition model: hæklede hjemmesko effekt, Med glitter udskrifter eller dekorationer eller motiver unikke kunstneriske modeller. Disse designs er perfekt for elskere Converse, sko og leder efter et andet design. Tjek vores galleri for bedste modeller Converse kollektion forår-sommer 2016.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih أتعس عيد حب