Women’Secret Collection Spring / Summer 2016 [Fotos]

Women'Secret Collection Spring / Summer 2016. Den modetendens ikke kun Foretaget men også inde. Women'Secret ITS lingeri firma præsenterer nye kollektion forår / sommer 2016 lingeri med masser af tøj, sove, badetøj og tilbehør. Mærket forpligtet til at skabe mere sandsynlige eller grundlæggende design Det kan ikke gå glip af i nogen skab. munter, elegant og meget smarte at gå ind meget smukke modeller.

For startere, Women'Secret præsenterer en samling af grundlæggende bh'er Med bøjler, uden hoops, multipositionsventil, stropløs, sport&# 8230; i væv eller bomuld lycra Såsom. Farvepaletten er grundlæggende: sort, hvid, beige, lys grå&# 8230; Disse designs ikke bære blonder detaljer som grundlæggende og perfekt De er for hver dag. Andre lynlåse er stil blonder og push up eller polstret i mørke farver som navy. Hvis du elsker prints i Women'Secret, Fasteners, med matchende trusser, Med polka dot print, blomster, striber&# 8230; De mest dristige bras er dem, der kommer i livlige farver som lilla eller fuchsia. De pastelfarver er meget til stede i sæt af tyl og plumeti i blå himmel, akvamarin eller lyserød. Som for lingeri, Bodyer har en stor rolle. De er meget stramme modeller i sort og hvid med blonde detaljer. Hvis du gifter dig snart, du Women'Secret en særlig brude kollektion, meget sexet og elegant.

Bath kollektion forår / sommer 2016 Women'Secret Fokuserer på marine stil. Badedragter, bikinier og badetøj Med sailor striber i hvid og navy. De øvrige badedragt og bikini modeller leveres med prikker, palmer, fjer&# 8230; Badedragter i plain eller trykte farver er ædle og sexet halsudskæringer i ryggen med buket stropper eller helt åben ryg. Besøg vores galleri for at se alle modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 32


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer