Double Agent USA 2016 sommer kollektion [FOTOS]

Double Agent USA Sommer 2016 kollektion. Den nye kollektion af Double Agent USA er fuld af afslappet grundlæggende og meget bærbar for dagligdags tøj. Det er friske tøj, enkel og flatterende snit. Samlingen omfatter kjoler, nederdele, skjorter, toppe, bukser&# 8230; Hvis du ønsker at se ungdommelig styling, meget moderne tendens og gå ikke glip af den nye kollektion af Double Agent USA til sommer 2016.

Kjoler er den vigtigste stjerne i sommeren og i næsten alle mode kollektioner hun har en hædersplads. Double Agent USA har designet en serie af meget cool og let at bære kjoler til sommer. For eksempel kan en ribbet strik kjole backless stribet kjole mønster og Åbn eller kort ærme med knapper langs hele kjolen. Der er sundresses også stil skjorte, kjole stil 90-mønstrede eller solide farver&# 8230; I korte kjoler perfekt til sommer De er grundlæggende stil. Hvis du ønsker at modellere trend, satsning på en kjole med fuld nederdel, spaghetti-stropper og en V-hals med blomstermønster i pastel gul eller lun og minikjole trykt med dobbelt lag krop. lange kjoler De er smarte boho stil eller strikkede, ideel til at kombinere med sko eller flade sandaler kile.

Aber og brynjer har også deres rolle i sommerkollektionen Double Agent USA. Firmaet tilbyder en kort buksedragt med dobbelt lag krop, tynde stropper og blå, sort eller makeup eller en kortærmet blå buksedragt Med crossover design og print blomster på blå himmel. Hvis du foretrækker en lang abe er en model, vil du elske, det er en abe bukser culotte http://www.ellahoy.es/moda/articulo/tendencias-primavera-verano-2016-los-pantalones-culotte/237877 / palme-print farvet og hvide fliser, tynde stropper og front-knapper. Hvis du er mere af Dickies der er mønstre i culotte bukser eller Aubergine med en kort overalls i sort denim.

Så snart bukserne Der er mange interessante slacks Forslag ligesom gummi stemples på bas og haremsbukser type eller kort nederdel med ruched bred stil og mønster i lyserød og hvid. De shorts er den mest komfortable til sommer bukser og hvorfor firmaet tilbyder designs vasket denim højtaljede stil MUM shorts eller jeans med brudt. Hvis du foretrækker at give en sporty touch til dit look chic i shorts vælger sporty let stof med blonder accenter i pastelfarver. Bortset fra alle Disse beklædningsgenstande Present har du skjorter, jakker, kimono, sport tøj og endda en samling af badetøj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 93


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة