Bryst pustede: Hvad er årsagerne til bihulebetændelse?


  Har du lagt mærke din hævede bryster?, hvorfor det sker?,Hvad er årsagerne? Hævede bryster og smerte er ledsaget af øget brystspænding, som kaldes i medicinske termer mastalgi.

  Hvad er årsagerne til ubehag esta? Årsagerne kan være multiple, fra et almindeligt symptom på præmenstruelt syndrom til en af ​​de Tidlige tegn på graviditet, Det tidspunkt er det Forstørrer og bryst Bliver overdrevent følsomt. Smerte, i dette tilfælde, er frembragt ved hormonale ændringer Der opstår i vores krop.

  1. almindelig lidelse

  Det er en mere almindelig tilstand, end vi troede, skal være input Fordi bemærkes, at hævede bryster er en fælles symptom Under fødedygtige alder kvinder, menstruation og overgangsalder. Med andre ord, den såkaldte mastalgi ledsager kvinder i hver af de faser af hans liv.

  2. graviditet symptom

  Således for eksempel, øge øge mængden af ​​brysterne, og en følelse af smerte, er et af de første tegn på graviditet, mens ømme kan vises i det forløbne Amning (Mastitis). Lad os se mere omhyggeligt, hvad den forårsager hævede bryst.

  3. opsvulmet bryst og menstruation

  I dagene før menstruation den hævelse bryst, Ledsaget af nogle smerter, det er almindelig. En følelse af tyngde Det kan være ubehageligt og er inkluderet DERFOR symptomer på præmenstruelt Inden syndromet. Dette er motiveret af brystforstørrelse Øget blodgennemstrømning i området Forårsaget af hormoner.

  4. En lettere smerter

  Løsning? Vi kan anvende varme komprimerer Om området til nødhjælp symptomer. hævelse af brysterne, kan imidlertid være virkelig irriterende og endda betinge livskvaliteten Disse dage, så i tilfælde er det tilrådeligt Disse at konsultere en gynækolog til at anvende en form for terapi, Såsom aktuelle salver Progestin-baseret.

  5. Hævede bryster og høje prolaktin

  Hyperprolaktinemi, eller høj prolaktin, kan forårsage alvorlige hovedpine, svært ved at blive gravid, og også en stigning i mængden af ​​brystet. I virkeligheden er hormon prolactin produceres af hypofysen, hvis funktioner indbefatter Det producerer mælk Når barnet er født.

  6. Mastitis

  Breast hævelse på grund af mange årsager. Hvis kun det ene bryst Påvirker kan stå før mastitis, eller betændelse i lactíferos drivere, typisk for graviditet. I dette tilfælde elleve diagnosen, vil lægen anbefale Passende terapi. Det kan behandles med antibiotika, når mastitis er forårsaget af bakteriel, anti-inflammatorisk eller infektion.

  7. cyster

  I nogle tilfælde øjenbetændelse kan tilstedeværelsen af cyster, Som ikke skal ondartet. Diagnostiske tests og bryst selvransagelse er afgørende for nøjagtig påvisning af esta problem.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  57 + = 62


  Content