Landdistrikterne hus indretning på et budget

Du har en hus på landet og ønsker at forny din indretning uden at bruge for meget? Så vi gennemgå forskellige landdistrikter dekoration ideer for enhver smag.

charmerende landlige indretning

Vi begynder denne gennemgang af udsmykning huse med have traditionelle og klassiske linje. I dette tilfælde kan du decantarte brug håndvævet og blomster, tekstiler anvendt på væggen eller, hvis du foretrækker det, udskrive et skandinavisk æstetik som at lade dit hus er oversvømmet med blege hvide og blå farver.

Hvad angår anvendelsen af ​​møblerne er tilrådeligt at bruge for eksempel en træ spisebord med bænke eller genbruges som rejse dør bord. Hvis du også tilføjer et strejf af kalkning møblerne, vil stilen i dit hjem skal renoveres endnu større.

Vi fortsætter nu med landstil til dit hus på landet. Som den vigtigste hovedperson i esta forslag er Color brug. I dette tilfælde vil vi hjælpe den lyse gule, grønne græs og blå himmel til at dekorere vores hjem og gøre det til et sted med fred og sjov.

Med hensyn til brugen af ​​stoffer, såsom gardiner, duge eller bleer, De af traditionelle malerier passer perfekt med vores forslag. Men hvad med den stil af møbler? Så i dette tilfælde anbefaler vi nogle rustikke møbler Placering, med detaljer: såsom fjer og not, bøjning kroge og smedejern arbejde.

Også, kan du supplere indretningen rustik stil med tilbehør som fuglebure, Arbejde med genbrugsflasker eller håndlavede dukker.

Udsmykning af små huse

  • Valg af møbler til sommerhuset. Målere til at dekorere dit sommerhus kan du genbruge gamle møbler eller købe møbler af rå træ, anvendes et træ kommode genanvendt kobber og smedejern Med gennemsnitlig robuste træmøbler stald osv Men vi rådgive dig eller misbruge dem. Det er tilrådeligt at placere møblerne bare for at opnå så åben plads som muligt.
  • anvendelse stof. Du kan for eksempel dække senge med dundyner blomsterprint, sted gamle bomuld gardiner i bløde farver: såsom for eksempel, pink og blå og dækkede spisebord med gamle duge lyse farver med frugter og blomster designs.
  • Dekoreret med vaser og glas. Her er, hvordan man anvender den sidste dekorativt touch til din lille hytte. For at gøre dette, kan du udfylde dit hus af gamle glas vaser med friske blomster. Kan for eksempel glas vaser blæst Placering og glas i nuancer af pink og blå og frisk afskårne roser placerer eller en håndfuld af vilde blomster til et rent landlige omgivelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih إيجابيات الصورة