Potteplanter: Hvordan til at dekorere med planter [FOTOS]

Hvem har ikke nogensinde haft en plante til at dekorere en del af huset og gøre det ser mere naturlig måde? Men ikke alle planter kan bruges som Interiør dekorative planter. I denne artikel vil vi dig at kende Disse hvilke planter der passer bedst til forholdene i et hus er. Derudover har vi forberedt på at Med galleri Nogle ideer til dekoration dit hjem Med stueplanter.

Indendørs planter til hjemmet

Der er mange mennesker, der har valgt nogen tid til at købe en gryde, noget jord og plante Sig deres egen have derhjemme. Problemet er, at ofte ikke ved, at ikke alt kan plantes indendørs Det og nogle af de blomster, som vi allerhelst have i vores værelse er meget sandsynligt, at skrumpe på grund af manglende lys eller vejrforhold.

At have en plante derhjemme Giver mange muligheder. Ikke kun den tilfredsstillelse vi kommer til at når Sprout og Det vil være næste sæson genfødt så smuk blomst At Vi var kede af at miste uden at kunne transplantere. Hvilket ikke visner, så tænk på hvor den skal placeres, være opmærksom på din pleje eller endda redecorating pot håndværk til vores smag og som er i overensstemmelse med vores hus er nogle ting, vi kan gøre for en plante.

Men ikke alle planter, som anvendes til at dekorere huset, fordi de har brug for mere Enten lys, mere skygge eller andre udendørs anlæg, Det tjener ikke nogen form for anlæg til at dekorere indersiden af ​​dit hjem.

Udendørs planter har brug for at pleje Nødvendigvis Det behøver ikke det indre. den fugtighed, belysning og placering af dem er meget vigtigt, men det betyder ikke, at potteplanter dette er ikke vigtigt, det er bare anderledes.

Planter anbefalede at være indendørs og pleje

Som vi har sagt hele artiklen, er der en klar forskel mellem udendørs og indendørs planter til pleje nødvendigt med hensyn til fugt og lys hovedsagelig. Her vil vi liste hvad den de fleste smukke planter inde i at få indendørs og Deres grundlæggende pleje:

Dekoreret med blomster planter

  • orkideerDenne form for levende planter mellem 3 og 7 år, to eller tre gange blomstrende årligt. den Bloom er holdbart. Når blomsterne er visnet anbefales beskæring. Temperaturen for esta Anlægget må ikke være ekstreme nord der er udsat for luftstrømme. Også du har brug for rigelig lys (Ikke direkte sollys) og fugtighed.
  • azalea: Denne plante har brug høj luftfugtighed. Men vanding skal passe på ikke at overdrive Konstant det og encharcarla. Det er godt Deres blade og blomster sprøjtning, så de ikke visne snart. De har brug for god belysning Undgå direkte lys. De er også meget godt for ydersiden.
  • Violet: Kan producere blomster hele året. Det kræver lyse, men væk fra direkte sollys. De bør ikke tabe mindre end 12 ° temperatur. Det er vigtigt, at vandet ikke kommer i kontakt med bladene kan være så disse dækket med mug, er det bedst at placere potten i en skål og hæld vand til anlægget esta selv vil absorbere det vand, du har brug for.
  • Geranium: Udendørs, selv planter De kan dyrkes indendørs, hvis du har masser af lys. De har brug for masser af lys, selv fra solen direkte. Du skal vandes mindst 2-3 gange om ugen om sommeren og om vinteren Deres hyppighed kan være lavere. Den tåler høje temperaturer.
  • begonier: De har brug for masser af lys, men ikke direkte solen. At vokse ordentligt skal holdes omkring 18 grader. skal være vandes en til to gange om ugen om sommeren og elleve hver ti dage eller deromkring om vinteren.

dekoration blomsterløse planter

  • plante gummiDenne type anlæg har perfekte betingelser for lys og fugt Mellem Hvornår er 24ºC og 13º. Med hensyn til form for vanding om sommeren skal det vandes lidt hver dag. Også det kan overleve udenfor uden at blive udsat for direkte sollys. Ikke tolerere pludselige temperaturændringer. De er meget dekorative og nem at passe planter. Hvis du kan lide, gå ikke glip dekorere med Ficus: Ideer og pleje [FOTOS]
  • Aloe vera: er en plante, der understøtter meget godt den kolde, fugt, Selvom det ikke. Den potteplante Hvor det skal have god dræning, så du kan trække vejret og fugt at akkumulere. Det skal vandes lidt, Om elleve ugers høje temperaturer I perioder med.
  • Tropiske planter uden blomster: en af ​​de stilarter interiør design tendens er den smarte tropiske indretning, inviterer dig til at dekorere dit hjem uden blomster tropiske planter med store grønne blade gøre dit hjem ser, at ligesom en farverig tropisk have. den indendørs palmer, elefant trunk, Calateas sorter, stammen af ​​Brasilien (dacanea marginata) eller Philodendron er nogle af de planter, som du 'kan bruge til at dekorere dit hjem. Hver specifik pleje behov, men generelt har alle brug for fugt, lys og varme temperaturer.
  • Sukkulenter og kaktusser: kaktus og sukkulenter er perfekte til dekoration af hjemmet. De er perfekte til indendørs terrarier eller centerpieces til at modtage gæster. Desuden er de er meget nemme at passe: De skal blot være i et oplyst område og sporadisk vanding. Ideel til dem, der ikke har tid til at passe planter!

Tøv ikke med og Put lidt farve i dit hjem med en hvilken som helst af disse stueplanter. Hans omsorg er enkelt og vækst og meget tiltalende billede.

Du kan også være interesseret i: Planter Bath: bedste ideer og fordele og planter har brug for lys, der: det smukkeste interiør


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Corte de cabelo do eserto Erstatning for kød Eruptions cutanees vih