Stearinlys til at dekorere dit hjem: Kend de forskellige typer [FOTOS]

Stearinlys til at dekorere dit hjem: Kend de forskellige typer. Stearinlys er Hus Tilbehør meget gamle. De er nu dog perfekt emne til at dekorere ethvert sted eller at glæde ethvert rum med ITS behagelige dufte og dufte. Dette supplement til huset Keepsak fornyet at give os en bred vifte af farver, duftstoffer og former hver mere innovative og mere dekorative. Hvis du ønsker at dekorere dit hjem med nogen af ​​disse elementer, i denne artikel vi giver nogle spor at være den sidste.

Mange mennesker har stearinlys hjemme af forskellige årsager. Tidligere en af ​​de måder, hvorpå folk tændte deres hjem, med ankomsten af ​​elektricitet og andre mere sofistikerede midler til at være sket anden brug, selv i nødsituationer fortsætte at bruge dem. nu primære årsag er: udsmykningen.

stearinlys klasser

Selv om det er rigtigt, at vi selv kan skabe anderledes modeller sejlads, Vi kan nu finde næsten enhver form, du ønsker. Enten ved den måde, ved lugt eller farve, forskellige stearinlys på markedet er meget bredt og kan skelne mellem disse typer:

I øjeblikket har en center med stearinlys Ledsaget af sten, vand, bakker, sand eller aromatiske tørrede blomster er en nem fornøjelse at forberede det. Som du ved lysene er væsentligt element, for eksempel på nytårsaften at bringe held og lykke for det næste år og et tillæg kan ikke gå glip af på ethvert bord, du ønsker at dekorere romantisk.

For alle andre situationer, hvor dette ikke er nødvendigt eller for at nyde dem i løbet af dagen til dag, vi næsten altid brugt følgende:

  • købe kolonne stearinlys fra forskellige størrelser og højder og samme farve, og placere dem på en bakke. Hvis du sætter databasen i et par tørrede blomster, sælges i pakker, vil være en smuk center for enhver stue bord.
  • sted små sten af forskellig størrelse i en langstrakt glas vase, men ikke for høj. Indtast i ham plast blomst vandtæt. Fyld vasen vand (Ikke til kanten) og top med en flydende lys. Vi kan fange blomst med sten baggrund, så den ikke flytter sig baggrunden.
  • Har vi gjort som i det foregående punkt kan vi også gøre det samme operation, men på en glas bakke lidt dybere.
  • i en rund eller firkantet gennemsigtig vase, vi kan placere nogle sand eller sten i forskellige farver og placere over dem én stearinlys kolonne Ifølge webstedet af huset, hvor vi vil placere.
  • sted tørrede blomster i forskellige bakker og sætte dem te stearinlys af de samme farver som blomster, som vi har dækket bakker.

Som du har set der er et par måder at placere en flot opsats eller på en anden måde vaser ved hjælp af de klassiske og opdaterede stearinlys.

Put op din Imagination og nyd udsmykning!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 39


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico