Hvordan til at kombinere farverne på vægge og møbler [FOTOS]

Tips til dekoration vægge og møbler i dit hjem. Vil du give et strejf af farve til dit hjems indretning? Her er nogle anbefalinger for at undgå at lave fejl.

Ved tidligere lejligheder vi revideret mange spørgsmål har om indretning af hjemmet. Fra ideer til dekoration dit hjem provencalsk stil, home decor industri, Forslag om at forny dit køkken fliser eller maling, for eksempel farve tendenser til dit hjem for vinteren 2015. Samt, i denne tid har vi fokus på den bedste måde at kombinere farverne på væggene med møbler.

Regler for at kombinere farven på væggene

Vælg farven på væggene hjem er altid en vanskelig opgave at undgå at falde i dekorative fejl. Nedenfor tilbyder vi nogle anbefalinger til at lykkes i valget.

Identificer den farve, du vil pynte op som reference alle farver præsentere. Bemærk, at farven på væggene udgør 60% af tonerne i rummet.

Vælg grundfarven og fra det, skal du vælge to eller tre vigtigste farver, der vil besvare toner møbler og tilbehør.

Tid til at vælge den nuance er vigtigt, at farverne følger en harmoni og homogenitet.

Farverne og deres kombinationer

  1. målet. Det er den neutrale farver par excellence. Det kombinerer perfekt med enhver indretning og nogen skygge.
  2. The Gray. Det er en af ​​modefarver. Gray, en moderne farvede nuancer præsenterer både varmt og koldt. Også det kombinerer lyse farver som grå Med pink, blå og grøn.
  3. den sorte. Dette er en af ​​de trendy farver til møbler. Men Du skal bruge det sparsomt på væggene. Således for eksempel, kan du bruge den til at fremhæve arkitektoniske detaljer af Un Certain møbler. I mellemtiden, bliver det en meget elegant Når det kombineres med lilla, pink, hvid, guld og sølv tone.
  4. den gule. Vi talte om en meget levende farver, perfekt, der kombinerer med intense og stærke farver: såsom, rød, blå, sort og grøn; og kølige toner som grå, hvid og lyseblå. Den blå farvede stimulerer også koncentration og selskabelighed, og perfekt til studiemiljøet, køkkener, stuer og træmøbler eller hvid lak.
  5. den grønne. Denne tone kombineret med røde og forskellige nuancer: såsom blå, lyserøde og nuancer af brunt. Det er perfekt til at dekorere badeværelse og køkken.
  6. den lyserøde. Kombinationen af ​​laks og pink Giver dig et stort resultat i boligindretning. Det er en perfekt farve til små overflader, især kombineret fuchsia eller lys pink Med.
  7. The Red. Her er en moderne farve. Dog bør det anvendes i begrænset omfang på væggen og også perfekt til at kombinere med nuancer som hvid, guld, blå, grøn eller sort.
  8. lilla. Du kan kombinere det, i dette tilfælde, med nuancer som hvid, sort eller endda lakeret træ møbler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 77


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة