Med kogler Julepynt: Indret dit hjem lave omkostninger [FOTOS]

Med kogler Julepynt: Indret dit hjem lav pris. Det lader til, selv om der stadig er lang tid til at begynde at tænke på julegaver, hvordan til at dekorere vores hus Ifølge disse parter mv ikke tage så lang tid for disse dage hvor prøver Good Intentions Vrimler De ankommer, og vi bliver fanget af overraskelse. Til at dekorere vores juletræ vi kan gøre Vi har tusindvis af ting i hjemmet eller vi kan konstatere, at på gaden uden at investere bare ingen penge. I dette tilfælde foreslår vi hvordan til at dekorere dit hjem til ferieloven ananas. Gå ikke glip af det!

Disse kommende ferie for, jul, og vi troede formentlig, ligesom de fleste familier, hvad de skal spise i løbet af disse dage, særlig middag Med vores venner gør eller endda hvordan til at dekorere vores hus.

Og hver ferie har sin egen måde at fejre og Indret dit hjem. Hvis et par dage siden, hvad mange mennesker troede var, hvordan at dekorere dit hjem, lokalt eller, Ifølge den Halloween fest. Nu er næste skridt er at tænke hvordan man kan dekorere til jul.

Ja, det er rigtigt, at mange udgifter i disse måneder, men hvorfor ikke shopping på forude, så du undgår de stigende priser ?. Sommetider ting ikke at tænke på forhånd, som vi håber ikke sker i sidste øjeblik Når de produkter, vi ønsker at købe eller er udtømt, eller på anden vis har øget deres pris.

Hvordan til at dekorere de lave omkostninger hjem?

Og hvis vi taler om prep ser på penge på udgiftssiden, vi har, behøver du ikke at have nogen mere ældre end dem, vi allerede har planlagt, så i tilfælde vi esta du dekorere dit hus Foreslå til original, jul og frem for alt billigt. Til det har vi brug for en enkelt materialer: grankogler.

  • Ananas til juletræet. At placere ananas, som om de var juletræspynt, alt du skal gøre, er at lade Nødt til at ananas er helt tørre. senere male dem Den farve, der passer bedst til vores smag, ideelt set, Selvom gøre netværk eller farve guld eller sølv De er da de typiske julens farver. I den ene ende til sidst vil bundet til en tråd ananas, så vi kan også holde træet efterfølgende.
  • Ananas på en tabel centerpiece. Efteråret brune farver er perfekte til at gøre en dejlig centerpiece til jul. Er det tilstrækkeligt at dem lidt forestilling om, hvordan man laver et bord og plads i midten efterårsfarver en sjov måde og flirtende den Ananas forskellige Vi har ved hånden. Hvis De er af forskellig størrelse meget bedre, vil det give dig Fordi en morsom kontrast. På den anden side, på størrelse med Afhængigt af ananas, vi kan også bruge lysestage, at lave et snit i toppen og derefter en jævn Indtil placere den på en lille stearinlys.
  • Ananas til dekorative vaser. Hvis ananas kan være en perfekt til centerpieces materialer til at gøre de er til stede corsager og placere dem i en vase. Denne type af ornament maling er ikke nødvendig, selvom alt afhænger af vores smag. Det vil være nok til at lave en buket Med Ananas Vi har ved hånden (i dette tilfælde er det at foretrække, at den samme størrelse). For at gøre meget mere let Vi kan købe en stykke Mossi, Hvilket det ligner kork materiale, Selvom Normalt Hvor vi kan nagle grøn uden problemer vores ananas og disse vil forblive oprejst.

Hvad tror du, vores ideer? Hvis du sætter en lidt fantasi vil få dig dekorere dit hjem til en meget lav pris og i en meget naturlig og elegant måde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 71 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة