Barnedåb Kjoler: Smukkeste for drenge og piger [Fotos]

Vælg den perfekte kjole til en særlig dag som den Døbe dit barn Det er ikke altid let, især for det store antal designs du kan vælge fra That. For at hjælpe dig med at vælge, viser vi et fotogalleri med bedst klædt på til barnedåb, de smukkeste designs til drenge og piger.

Klassiske modeller, med hvidt som hovedperson, men de originale og farverige modeller også. Forslag til enhver smag, Herunder design af nogle af de virksomheder, der har årtiers brugt iført den mindste for alle former for lejligheder, såsom Chicco og Prænatal, blandt andre. Hvis du har spørgsmål om, hvad der er det ideelle sted for en særlig lejlighed kjole, venligst tage et kig på udvalget, som vi har udviklet.

Barnedåb kjole til piger

Der er mange muligheder Dåbskjoler til piger, Fra klassiske designs til vintage-inspirerede kjoler og dragter nutidige og moderne stil. Det vigtigste er den komfort og anvendelighed, dvs den kjole du vælger, ud over at være smuk, kan vi bruge det ved andre lejligheder, ikke blot dagen for dåben. mellem Dåbs- Outfits modeller, Vi kan vælge mellem designs broderet med bånd, hæklede kjoler lavet hele, kostumer Med bølgende tyl nederdele eller kjoler med en blomstret enkelt detalje at levere et twist. Prænatal signatur, for eksempel, tilbyder enkle og elegante modeller, der søger efter mere dristige forslag, vil originalitet Alviero Martini erobre dig. Som for farverne, Hvid er den vigtigste farve, Med elfenben i Dåbskjoler, altid bringe et strejf af farve, i enten obligationer, applikationsbroderi, broderier eller tilbehør som pandebånd eller støvletter.

Dåbskjoler til børn

den Dåbskjoler til drenge De tilbyder et valg Også af forskellige modeller. Vi kan vælge en klassisk og elegant jakkesæt, Ideel til en sæson, eller vælge en jakke og bukser. For mødre er mindre klassiske Aktuelle modeller Hvilken kulør og skjorte du kan føje til seler, vest og butterfly for give det en mere moderne touch, Formel uden at miste den stil. I den varme årstid, udviklingen i tekstiler omfatter satin, hør, bomuld, organza, silke og pastelfarver; til de kolde måneder kan du vælge varme Sådanne stoffer som fløjl, plys, taft, lyse og mørke farver Begge. De huer og sko skal kombineres med tøj, og kan være silke, uld eller stof.

Hvis du kommer til at fejre barnedåb af dit barn kan også være interesseret i vores artikler om centerpieces og arrangementer af dåb og de seneste tendenser inden for oplysninger om dåb.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 25


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة