Vampire kostume til Halloween: gør det selv [FOTOS]

Vampire kostume til Halloween: gør det selv. Og der er lidt at få natten til de hellige, eller som kendt i USA: Halloween aften. Et af de mest ventede nætter Overvej denne dag amerikanerne som WHO en stor begivenhed Både børn og voksne Hvor klæd at spørge allerede populære "Trick or Treating" Blandt resten af ​​sine naboer. , Selv om det ikke var populært i vores land fejre På denne måde er det nu mere og mere på mode. Hvis du er en af ​​dem, foreslår vi en vampyr kostume, som, selv om aldrig bliver gammel, du er strålende og sexet.

Er du en af ​​dem, du kommer til at skjule esta Halloween? Hvad du ikke ved, hvad forklædning? Så tøv ikke med at enkelt øjeblik og vælge at klæde sig vampiresa. Ja, det er rigtigt, at det ikke er meget nyt, men det er en forklædning bliver gammel og hvis du er handy og har en makeup Med lidt fantasi vil du være dronning af natten.

For børn er der forskellige forslag, som f.eks et græskar kostume. Hvad tror du, hvis du klæde dit barn lille græskar og vamp dig? Det ville være den perfekte tandem højre? Sikkert ikke du passerer ubemærket overalt.

For at få et kostume af vampyr simpelthen kombinerer røde eller endda fuchsia med sort. Hvis vi vælger skørt og sort bh, Bør være rød tyl eller omvendt. Vi kan også få en kort sort skørt og en rød bh. Denne måde er perfekt og meget original.

Nederdel og overdelen vil danne grundlag for vores kulør, vil vi sætte nogle Hvilke elementer. tyl, For eksempel vil vi Over nederdel Med kontrasterende sort til basen.

Tulle vil være meget sjovere, hvis det ser ud som Torn Haver eller dele af det længere end andre til at give dem et strejf af forskel.

En anden berøring vil få en vigtig sort hals bånd, og selvfølgelig har vi for at finde måder at gør os til en halskæde.

For at gøre det sidste, hvorfor ikke prøve at gøre det med gummi eva? Det er meget let, og så må vi følge samme procedure fofuchas Med Det er så fashionable dukker.

For at få de typiske vampyrer vi kan bruge kork halskæde i form af halskæde til at gøre det sværere og linje det med sort eller rød klud, som vi kan lide det eller anvende EVA-metoden. Hvis vi sætter et bånd på bunden, vil det være meget let at sætte i vores krop.

Og endelig, makeup. For at opfylde os selv vampyr makeup, har vi brug for flere malerier og tålmodighed. Vi anbefaler også at gøre det før øve for første gang.

Hvis du følger disse trin, og du lægger din fantasi et personligt præg og din sikker lidt penge får du en meget Udførte forklædning og tilbringe en perfekt Halloween aften.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 42 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi