Pierced Næse: Pleje og bedre modeller [FOTOS]

Næsen piercing er en meget populær piercing, både mænd og kvinder. Næsen piercing brug for særlig pleje. Det er også et af de mest flatterende grund perforeringer flere piercinger verdens modeller. Næsen piercing er en af ​​de mest delikate, derfor må vi udvise ekstrem forsigtighed. Så fortæl vi hvordan man passer din næse piercing, og hvad er de bedste modeller.

Pleje Pierced Nose

  • Før udførelse næsen piercing er meget vigtigt at du vælger et godt studiemiljø, Dette er en del af den pleje skal regnes At med. Sats på et center med kvalificerede fagfolk. Undersøgelsen skal have en maksimal hygiejne og værktøjer. Rapporter dig alt du behøver Om proceduren er også meget vigtigt. Hvis du har allergi eller hudproblemer Du bør kommentere.
  • efter piercing Skulle det ikke være smertefuldt. Faktisk mange undersøgelser bruge en spray til følelsesløs området. Det er meget vigtigt at du kommer til at gennembore afslappet Da hendes næse. Bemærk, at det ikke gør ondt meget og at ansøgningen er meget hurtig. Det er meget vigtigt, at udstyret er helt steriliseret.
  • Når boring, Du er nødt til at passe fire måneder Om Indtil det heler helt. Den piercing har brug for konstant opmærksomhed, da det er et område, hvor bakterier indsamler og bakterier.
  • Du bør ikke tage din næse piercing, og i løbet af helbredende tid Du skal rengøre det uden at fjerne det.
  • At tage sig af piercing saltvand blanding i varmt vand og rengør Pierced Nose. Brug øre vatpind til at rengøre ydersiden og indersiden af ​​næsebor. Så ved hjælp af en anden vatpind eller gaze til tørre. Du skal udføre denne handling Mindst 2 eller 3 gange om dagen. Vask altid hænder, før du rører piercing
  • Undgå piercing kontakt Med andre kosmetiske produkter. Det er bedst at undgå makeup, cremer eller andre kosmetiske produkter på såret er helet Indtil piercing.
  • Mange mennesker har mani leger med piercing af næsen. Det er bedre ikke røre ved det for at undgå infektion.
  • Når en piercing sker det normalt at lide en lille hævelse af området, men ikke skærme At betændelse blive værre. Kan også vises keloider, så skal du søge læge. Hvis en infektion forekommer også Du bør søge læge. Vabler og bylder, hvis der er en god hygiejne piercing.

De bedste modeller af Nosestud

der findes en bred vifte af modeller for næse piercing. Der er meget diskrete piercing, som en enkelt ring eller lille &8220; hældning&8221; knappen. Det mest spektakulære er dem, der bærer en stansning arbejde, detaljer af farvede sten, perler eller glitter. Alt i alt minimalistisk design eller unikke detaljer er holdt. den piercing halvåbent De færdige med en bold er perfekte til piercing af næseskillevæggen. Hvis du ønsker at give et etnisk touch til udseendet satsning på mandala inspireret piercinger eller indisk.

For dem, der søger en mere glamourøs piercing, ideelle modeller er dem, der fører rhinestones, skinnende eller farvede sten. For dem, der foretrækker noget mere minimal, er det bedst at vælge en simpel piercinger uden perler.

I vores galleri kan du se de bedste modeller og ser piercinger i øjeblikket. Du kan også være interesseret i: Piercing: hvordan man passer inficerede eller ej Tatoveringer søstre: Smukkeste at dele designs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 84 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة