Cocoro undertøj: trusser Crean regel

, Selvom annoncer insistere på at gøre komprimerer os se de dage af menstruation som glade og fulde af sjove øjeblikke, vi alle ved, det er slet ikke noget så dejligt som det ser ud. Og ikke kun nødt til at udholde smerter og ubehag med at bære nogle gange servietter, tamponer eller menstruationskop, men de er få dage, vi ikke ser, når sexet overhovedet. Som reaktion på disse problemer er kommet Cocoro, brandet har skabt trusser regel. Du vil fortælle dig alt om denne nye undertøj!

Hvad er Cocoro?

Cocoro er mærket af en braguitas Tilpasset til brug under menstruation. Denne undertøj giver os mulighed for at føle komfortabel og smuk uden at bekymre sig om at bringe med os andre intime hygiejneprodukter og sikkerhed, der går godt beskyttet.

Hvor fra?

Det hele startede med en enkel idé, som blev en crowdfunding-kampagne. Disse kampagner er karakteriseret ved at vise et projekt til verden og give mulighed for interesserede til Bidrage penge til at finansiere, At så det kan blive en realitet. Den store overraskelse var, at mindre end 48 timer Jeg havde allerede været finansieret, og selv fik flere penge, end jeg havde brug for. Så meget, at bare lave en nyt mål for at tilføje en ny model til samlingen.

Maj, Selvom det lader til, at behov for særlig behandling Når vask, kan dette undertøj vaskes som ethvert andet stykke lingeri: hånd, i vaskemaskinen osv At selv er meget vigtigt ingen skyllemiddel og Undgå tørretumbler og strygejern at holde dem som nye i længere tid.

Gemmer jeg med undertøj Cocoro?

Bortset fra de fordele i form af komfort, selvværd og sikkerhed, Cocoro trusser er en stor finansiel støtte. Når I forhold til den sædvanlige udgifter til puder og tamponer, de Prisen på 30 € esta undertøj vil synes ubetydelig til at bruge alle tilbydes. Du kommer ud at vinde overalt!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron