Hvad lugt af penis er?

I de fleste tilfælde er det på grund af forkert hygiejne, maj, selv om det har andre årsager. Af hvordan vi rense det så det burde esta problem i stå med et par enkle tricks. Men hvis de fortsætter, bør du gå til din læge for at være mig, der kan analysere årsagerne og behandle det korrekt.

Lugt Årsager

Dette problem er langt mere udbredt blandt mænd uomskårne. den bakterie De har tendens til at samle sig under forhuden, da det er varmt og nogle andre fugt. Grund af sin form er det også mere Svært at rengøre. Der er mange mænd ikke anvender sæbe WHO i dette område, fordi de føler kløende og gøre det godt, men betyder ikke, at der findes ikke grundigt vaske og tørre godt. Det kan være en af ​​de væsentligste årsager.

at tænke sved Du kan også volde problemer. Det er et område, kommer i direkte berøring At med luft om kort tid. Hvis du ikke bruger bomuld trusser Området er ikke sveder og ophobes bakterier. Selv hvis du bære bukser for stramme kan du forværre det.

Denne ubehagelige lugt kan være forårsaget af en Past hudinfektion, Har din partner candidiasis eller bakteriel vaginose. Så hvis du følger alle trinene i det følgende punkt, og hvis problemet fortsætter, skal du Kontakt en specialist.

Hvordan at rengøre penis

Omskåret mænd har ikke noget problem, bare de har til Vask dit daglige medlem Med blidt og skyl varmt vand. De, der bevarer den forhud, skulle fjerne det at rengøre glans. Det er bedst at bruge dine hænder eller en svamp er meget blød. Brug aldrig eksfolierende fordi du kunne volde dig skade.

Næsten lige så vigtigt som det er vask efterfølgende skylning og tørring. Du skal ikke sørge for, at resterne i hudfolder. Tør området godt, det overskydende fugt Det er en af ​​de væsentligste årsager til den ubehagelige lugt. Når du er færdig, sættes tilbage forhuden på sin sædvanlige plads.

Behandlinger til forebyggelse lugt af glans

Det lyder utroligt, men maden spiller en rolle også i denne. Sørg for at følge en balance kost og du spiser nok frugt og grøntsager. Et andet tip: Hvis du allerede har lidt flere forsøg på at forbruge svampeinfektioner yoghurt dagligt.

Når du kan bruge til hygiejne fugtighedscreme I det pågældende område. Det bør være en naturlig, rig på vitamin A, C og D, så din hud, der er ordentligt hydreret.

Du kan også være interesseret i 10 myter om den mandlige medlem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 29


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron