Karezza Sex: Hvad du er, og hvilke fordele?

jeg har Karezza sex Når det er mest effektivt Visse behandle ægteskabelige problemer. Det blev skabt af feministisk fødselslæge Alice Bunker Stockhams i 1896 og selv i dag fortsætter med at høste succes Når sætte nogle gnist relationer Bliv holdbart De har endelig noget du kedelig. Hvis du ønsker at vide, hvad det esta metode kan læses grund af, hvad du og din partner er i nød.

Hvad er Karezza sex?

Ordet kommer fra Carezza Karezza, en italiensk ord, der betyder 'Caress'. Det er så fashionable og esta Metoden er baseret på Forlæng fornøjelsen gennem fysisk kontakt, men aldrig opnå orgasme. Har en masse at gøre tantrisk sex med såvel at gøre sex vare længere, men den store forskel er, at alt presset og forventninger Fortyndet klimaks.

Karezza sex Anything Goes, Det er en af ​​dens store fordele, undtagen klimaks. består i give slip af kærtegn, massage, kysse ... og Glemme, at der er et mål. Det vigtigste her er at nyde turen og koncentrere sig om de fornemmelser opfattet som den anden guiándote til dig Imagination.

jeg har øjenkontakt Det er vigtigt at forbinde følelsesmæssigt, smil Også det fungerer som en måde at formidle kærlighed, ligesom den kærtegn, kys og knus. De kan røre erogene zoner kroppen, men altid med mildhed og hengivenhed. Transmit din tilfredshed udsteder Wailing sensuel, men aldrig med ord. For en dybere forbindelse, lytte til dit hjerte mens kæle ham og sincronizad dine vejrtrækninger. Alt dette kan synes en smule mærkeligt, men det sikker gør dig reconectar en romantisk niveau på en måde, du ikke forventer.

Hvordan du praksis?

Hvordan du praksis?

Den Karezza sex har vist sig at være effektive, når de fleste bekæmpe erektil dysfunktion, vaginisme, sex afhængighed og selv reparere brudte relationer. Og alt dette baseret kærtegn. Må ikke undervurdere Deres magt og give ham en mulighed. den inddæmning af lyst Umiddelbart kombineret med engagement og tålmodighed kræves ved denne metode vil gøre din partner og du kommer tilbage til at forbinde med hinanden.

Gå ikke glip af: kvindelige orgasme: 10 Ting at overveje, hvis du ikke kan nå orgasme og samtidig orgasme: Hvad er det, og hvordan man får på en gang?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron