7 kalenderdage antidepressiva og effektiv


  Angst, stress, den Følelsesmæssige problemer og selv ændringen af ​​sæsonen kan gøre vores sindsstemning Du vil lide. Alle, på et tidspunkt i vores liv, vi går igennem stadier, hvor den manglende opmuntring og apati De gør os til at miste optimisme og vitalitet. Og den følelse sløv, trist eller konstruktionsmaskiner Også vil vi føle sig mere træt. Hvad skal man gøre? den natur Det giver os 7 opløsninger uden bivirkninger. noterer sig Naturlige antidepressiva at hjælpe dig med at genvinde vitalitet.

  1. Saffron

  En allieret til at reducere angst, uden bivirkninger. Hidtil har safran , en højt værdsat plante bruges hovedsageligt havde været at nødhjælp maveproblemer, men der er plante bag esta mange andre fordele, reducere Såsom angst.

  2. L-tryptophan

  er en essentiel aminosyre til dannelse af proteiner, hvis fremstilling Fremme serotonin, en neurotransmitter, dopamin Såsom, påvirkninger humør. Vi kan tage naturligt (plantefrø) eller i form af tabletter.

  3. Rhodiola

  Det er en plante, hvis største fordel er at øge serotonin og dopamin i hjernen, mental og fysisk udholdenhed i Forbedring Situationer med mental træthed. Det er tilrådeligt at tage det ved morgenmaden klare de træthed af dagen.

  4. indiske Ginseng

  oprindeligt fra Himalaya er en plante (også kendt som Ashwangandha), der hjælper reducere kortisol, stress og angst hormon. Det brugt i århundreder er en terapeutisk plante, der revitaliserer om dagen og slappe af om natten, en god allieret til at stå imod apati.

  5. Magnesium

  Hvis du modløshed angriber, skal vi sikre, at vi har ingen mangel på magnesium, Hvem kan forårsage stress mangel, søvnløshed eller følelsesmæssig ubalance. Vi kan finde i fødevarer som spinat, hørfrø og fuldkorn.

  6. L-Tyrosin

  En god mulighed for at mentalt undgå træthed. Direkte påvirker Langvarig stress episoder noradrenalin niveauer, herunder Causing træthed symptomer, irritation. L-Tyrosin er en aminosyre ITS der forhindrer afstamning og dermed hjælper forhindre stress.

  7. hipérico

  Også kendt som perikon har en antidepressiv virkning. Det hjælper kontrol især i tilfælde af kvinder, hormonal Alterations Begunstigelse humørsvingninger. Også det har en afslappende effekt Takket være dens indhold i hyperforin, en aktiv ingrediens.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 22 = 23


  Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Oysho إيجابيات الصورة