Tegn, der foregriber en nervøst sammenbrud

den Nervous Breakdown eller nervøst sammenbrud er svaret fra vores krop En sådan situation stressende Det, midlertidigt, er ude af stand til at kontrollere. Hvilke tegn forventer det?

En nervesammenbrud Reagerer på en fysisk og følelsesmæssigt overvældende situation. Krise i sig selv er ikke en sygdom, men snarere et symptom, dvs. should undervurderes Fordi, som reaktion på en usund situation, kan være tegn på en mental sundhed problem hidtil skjult.

hvilket kan Trigger et nervøst sammenbrud? Generelt er det mentale sammenbrud som reaktion på ukontrollabel stress. Gennem livssituationer, at visse sådan stress forårsager vores krop Dette niveau er i stand til at håndtere kan forekomme. Lindre stress, lige nu, er det en kæmpe indsats for kroppen, mentalt og fysisk Både. Nervøse, flygtige og uventede kriser kan forudse en angst.

der er andre Årsager De kan udløse en nervesammenbrud Også, som forbruget af visse Medicin, misbrug giftige stoffer (Drugs) eller alkohol og til at huske Visse erindringer eller følelsesmæssigt belastende situationer. den Mangel på søvn eller negative liv begivenheder (breakups, død af en person tæt, økonomiske problemer&# 8230;) supplere listen over mulige årsager til et nervøst sammenbrud. Vi må Blandt risikofaktorerne tage hensyn til personale og familie historie angstlidelser.

Symptom

Symptomerne varierer fra personan til et andet, kan vi tale om prep, Selv om nogle almindelige symptomer, Såsom svimmelhed, gråd, nervøsitet, fornemmelse af frygt, opkastning og kvalme, incrise af hjerte- frecuency, Vejrtrækning, pludselig tremor. Der er andre signaler, der også har til at være opmærksom, så overvældet ved daglige ansvar (arbejde, studier), sociale undgå forpligtelser, slappe sunde spisevaner, når sovende og selv forsømmer personlig hygiejne.

behandling

Hvad skal gøre, eller hvordan man reagerer på et nervøst sammenbrud? den forebyggelse Det er også vigtigt, især når vi er under en masse stress Fordi vores krop bliver en tidsindstillet bombe, og det gør os mere sårbare Bestemt til lidelse nervøs angreb. Det er vigtigt at ændre vaner, ved hjælp af Afslapning (Yoga, pilates, reiki&# 8230;) terapi massage, Akupunktur og praksis Regelmæssig motion (En af fordelene ved motion er netop frigive spændinger). Undgå at tage stoffer som koffein, urtete til at vælge bedre og medicinske planter, og alkoholholdige drikkevarer.

I svære tilfælde, og altid læge, Må det være tilrådeligt at tage antidepressiv medicin for at rette eventuelle kemiske ubalancer. Det, vi må ikke gøre under alle omstændigheder, er at undervurdere symptomerne kan føre til, fordi de depression, et sundhedsproblem langt mere alvorlig og kræver medicinsk behandling.

Du kan også være interesseret i: Angst: hvordan man reagerer på et punkt angreb og finde ud af, hvordan man følelserne styrer: hvordan de påvirker din sundhed.

Du ved at bevare roen? [TEST]

Spørgsmål 1 10

Hvor ofte føler du dig nervøs?

Ja

gør ikke

Sommetider


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 52


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة