Silk papir blomster: hvordan man laver dem trin for trin

Silk papir blomster: hvordan man laver dem trin for trin. Et rum eller en balkon fuld af blomster altid give glæde og farve, men er ikke let at ofte pleje og hvorfor flere og flere muligheder blomster lyve. I dag vil vi lære dig at lave en meget almindeligt silkepapir blomster Med Det kan tjene dig til at dekorere et bord centerpiece, en fest, wrap en gave, eller noget, du kan tænke på. De er lidt sarte, men skelettet gøre, mens du kan lære dine børn også i huset, så du 'gøre godt og underholdt dem én gang.

Blomster er noget der kan gøres At der i et hjem med et væld af materialer, og igen, hvis du har lært til hæklede blomster i dag leger med silkepapir at du kan have tilovers fra en hvilken som helst anden håndværk.

Så vil vi give materialer og Skridt til at følge at lave en simpel, men meget prangende blomster lysere At du ønsker at dekorere alt.

Materialer du skal bruge

  • Silk papir Også kendt som eller crepe.
  • Nail saks Normal til skære rollen godt.
  • tråd.

Hvordan blomster trin for trin

  1. Den første ting at gøre, er Vælg farver Afhængigt af papir, hvad vi ønsker blomster. Hvis vi for eksempel dekorere et efterår bord og vi ønsker at sætte et center med blomster, kan vi fange brune, ochres, appelsiner ... typisk for denne tid af året toner. Hvis du vil have noget mere munter til en fest som skrigende farver som pink, turkis, gul ... Det hele afhænger af din smag.
  2. Når valgte farver viser lagene papir og skære bokse, som du ønsker. En fælles foranstaltning til at give dig en idé at trimme er 10 x 15 centimeter.
  3. Tag seks stykker af klip og bringe dem sammen over hinanden. De kan være den samme farve, eller mere, afhængigt af hvordan du ønsker. Og derefter gå af folds til den ene side til den anden, som om de var en harmonika.
  4. Nu tage tråden op og binde det Det i midten, så det os en slags fan. Skær enderne af papirerne stablet med afrundet.
  5. Og endelig Sees adskillelse af lagene ved at flytte ind mod midten, så de bliver de blomsterblade.

Dette så man formået at gøre hurtigt en smuk blomst med få materialer og også meget billige. Gentag så mange gange som esta du ønsker du kan komme til en smuk buket til at dekorere ethvert rum i dit hjem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 86


Bol owulacyjny pid Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos أتعس عيد حب