MaryPaz sko kollektion Efterår / vinter 2016-2017 [FOTOS]

MaryPaz Det er en af ​​de mest berømte sko virksomheder i Spanien for at tilbyde en god pris trend fodtøj. i sin ny sko kollektion til efterår / vinter 2016-2017 De præsenterer fed og baseret på banebrydende forslag farver, materialer og avantgarde-stilarter. Din sko er perfekt, hvis du er ægte mode afhængige. Firmaet har alle de tendenser og stilarter, der passer alle. Det er en samling Hvor finder du den perfekte fodtøj til enhver lejlighed og på overbevisende priser.

MaryPaz er det perfekte sted at finde mode mærke sko til en god pris. Hans nye kollektion til efterår / vinter 2016-2017 har mere end 1000 modeller til rådighed. Mærket tilbyder en samling fuld af innovative materialer gør hvert design unik That. Der er en bred vifte modeller af Med materialer og farver, der søger at skabe balance mellem enkelhed og sjov. En af stjernen i den nye kollektion materialer (og som vi gerne) er fløjl. En anden materialer har en masse Hovedperson Det er patentet, som ser ind i nye stilarter og nedskæringer. De er sarte materialer giver et særligt præg At til dit udseende. Der er sandaler, lounges, støvler og etc. Sådanne materialer fremstillet med.

Estilismos part at foreslå Sko med glitter overflade. Modeller kommer i nuancer af sølv, guld eller sort. Ved at følge med glimmer, har gjort fodtøj i lyse metalliserede materialer eller isoleringsmåtten. Der er sportssko tendens indflydelse og mindfulness, og mineral sten farver, sort, grå og guld (men altid med metallic finish). Det er ubestrideligt, at den Animal Print sæson efter sæson vinder både beklædning og fodtøj. MaryPaz tilføjer til sin nye Collection With dyreprint fodtøj i sober og monokromatisk toner.

Vi kan ikke glemme skoene Fyldt med personlige detaljer som frynser, elastiske flige, kæder, kvaster&# 8230; De fremhæver også de støvler og sko dekoreret med snørebånd eller spænder. Danserne snøre er det must-have af sæsonen, da XL støvler. Besøg vores galleri for at få vist de bedste designs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة