New Look kollektion 2016 julefrokost [FOTOS]

New Look er en billig fast med meget cool tøj og tilbehør. Disse julefrokoster foreslå tvingende og moderne stil klæder. Højdepunkter, brokade stof og blonder er hovedpersonerne i mange af tøjet. Der er kjoler, nederdele, toppe, aber&# 8230; Ideel til nytårsaften eller juledag. Du kan købe dit tøj online butik eller via STI på Asos. Gå ikke glip af nye kollektion til New Look for denne ferie sæson!

Du ved ikke, hvad der skal bære denne jul? Bare rolig, Brand New Look byder på en masse tøj absolut glamourøse fest. Det er festligt tøj med en ungdommelig præg og lave kostpriser. , Selvom, du også har modeller af sine Premium linje (med en højere pris). For eksempel kan en stram langærmet kjole i sort, backless og med lyse perler rundt om kjolen. En anden super-stilfuld Premium model linje er en maxi kjole i lysegrå med krystaller og pailletter broderet, Spectacular!. Hvis I stedet kan du ønsker at se mere sensuelle look, for eksempel på nytårsaften, kan du satse på en tube kjole asymmetrisk halsudskæring med langt ærme og en eller en Bodycon stil kjole asymmetrisk halsudskæring og med flere strimler på bagsiden. Begge modeller er sorte, så du kan kombinere forskellige fest tilbehør.

Velvet er stoffet stjerne denne jul. New Look Foreslår en kort kjole med brede stropper og v-hals, fløjl sort med metalliske mol eller bordeaux velour leggings kombineret med en afgrøde top Bardot Med sort hals. Hvis du er en fan af bukser, kan du også tage på party udseende. De er stramme bukser tendens eller leggings stil silkeagtig stof, fløjl og læder. New Look vil finde nogle meget smukke designs. Disse bukser er kombineret med bådudskæring toppe med metalliske toner, Med satin toppe og afgrøde toppe med flæser. Tjek vores galleri for at se de bedste modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 32 =