Tintoretto Collection efterår / vinter 2016-2017 [FOTOS]

Underskrivelsen af ​​El Corte engelsk, Tintoretto præsenterer en ny kollektion fuld af mode for efterår / vinter 2016-2017. Hans nye forslag er meget feminin, afslappet, smart og elegant. De er perfekte til næsten enhver alder. Dens stærke, som i tidligere kollektioner, er partiet ser ud. Men de har også mere afslappet tøj og afslappet stil, ideel til at gå til kontoret eller til en middag med venner. Oplev med os den nye kollektion af Tintoretto, overraske dig!

Frakker og jakker er afgørende for efterår og vinter sæson. Tintoretto tilbyder forskellige spændende designs, for eksempel: en lang bladsmører i kamel farve skinnende finish med, blæret hals, lynlåslukning og to lommer foran og en kort bladsmører i Klein Blå med dæmpning effekt, hår krave lynlås og to lommer foran. Hvis du foretrækker en mindre afslappet frakke, vi næsten altid bruges til at modellere i lyserød tweed dobbelt breasted lynlås, to lommer og hals baby eller en oversize frakke mandlige stil i blå tweed revers og en knap lukning. For dem, der søger en speciel frakke, der er en kort pels plys grøn Med broderi arbejde og rhinestone udsmykning. Det har fransk manga og skjult lukning. En anden mulighed er at belægge ecru Med lynlås i sort kapløb, stolpelukning detaljer på skuldre og nakke mao. Selvfølgelig, du har sorte frakker i grundlæggende stil og farve.

En af de klæder Tintoretto trend kollektion er aber. Aber er meget alsidig og kan bæres på mange lejligheder. De faste tilbud abe en lang grøn flaske med guld-farvet kontrasterende lyse, Med lange ærmer knappet halskæde kasse med knapper eller en lang nono i sort med guldkæder ornament i halsudskæringen, tre kvart ærmer, draperet halsudskæring og talje krydsede knytnæve. Kjoler er den anden store stjerne af samlingen. Der er meget flatterende og smukke modeller, som tresserne stil kjole grønne flaske med folie stempling, langærmet, rund halsudskæring og lynlås på bagsiden eller en kort kjole med hindbær farvet broderi arbejde og foring tone. Fransk har ærmer og v-hals med blondekant.

For mere tøj Du har en midi kjole i grøn, med uens længde og flæser på skørtet, asymmetrisk halsudskæring og putter i grønne flaske helhed eller i sort kort kjole asymmetrisk halsudskæring og plisserede Med detaljering. Hvis du ønsker at gå til en absolut spektakulære bryllup, satse på en lang kjole i rød med glitter broderi og tyl nederdel med matchende jakke krop. Leads halterneck hals og ryg lukning eller un kort festkjole nude farve tyl med blomster broderi i mørkeblå.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة