Manolos: Prisen på et indfald

Ønsker du at vide, hvad er Manolos priser? Sko modedesigner Manolo Blahnik De er autentiske kunstværk, og skal betales som sådan. Her detalje vi, hvad der er det beløb, du ville have til at skallen ud for at bære en af ​​hans spektakulære kreationer.

Manolos er Fodtøj verdenskendte. Hans kreationer er blevet en supplement Det fejler aldrig i glamouroso kabinet af berømte. For eksempel Naomí Campbell, Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker eller Madonna er nogle af de berømtheder Disse, der bærer sko. Det er imidlertid uegnede sko til ethvert budget. Du ved, hvad pris?

Men, i indsamlingen af ​​Manolo Blahnik sko ikke blot finde dig. Foretrækker du elegance af støvler? Hvis det er tilfældet ved 1.000 euro, Om, vil du have den model, Pascalane.

Har du 1.800 euro? Hvis du har pengene, hvad forventer du at bevise disse katiuskas? Modellen hedder Ekaterina og De er lavet af ruskind med applikationer perler.

Som du kan se Manolo Blahnik sko er ikke beregnet til alle økonomier, men er ikke noget Disse designs. Men hvis du ikke kan flipper Giv det hver dag, måske du kan gøre på din bryllupsdag Tror du ikke?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 37


Erstatning for kød Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة