Solbriller runde ansigt: Hvad tendenser vil du foretrække?

Oplev den tendenser i solbriller til runde ansigter. Når du køber solbriller ikke kun se Du er nødt til aktuelle tendenser, men de briller, der passer dig bedst. Hver type ansigt ser godt ud i form af briller. Denne sæson er der meget populære modeller Adskillige som kan kobles helt runde ansigter. Når du går til at købe dine briller noget bevis for disse briller, vi tilbyder dig, vil du se, hvordan du får et kig ti.

Solbriller til et rundt ansigt

Formålet med en solbriller til et rundt ansigt Det er at forlænge ansigt, gør det tyndere og indsnævre det. Skemaerne vil du er bedst Dem med smalle, rektangulære eller montere vandret. Briller med lige linjer vil altid forblive bedre.

briller &8220; øje kat&8221;, Adskillige så moderne for sæsoner, kan de hjælpe forlænge ansigtet Også, men du er nødt til at vælge den model, enten fordi de kan have nogle gange den modsatte effekt. I nogle optiske anbefaler at bruge solbriller med en gennemsigtig bro for mere plads mellem øjnene, men det er svært at finde esta slags funktion i solbriller.

Vælg At rammer har nogle design eller den oprindelige form ved toppen samt afvige opmærksom på den øvre flade. den og rektangulære former Ofte ansigtstræk og fremhæver De ser godt ud på runde ansigter. For eksempel: en sommerfugl briller. Også anbefale Optiske briller med stænger, som er forenet i den øverste halvdel af rammen længde for at tilføje mere. den lyse briller Tendens til at forstørre ansigtet, så hvis du ønsker at bære en briller på en klar tone, vælge modeller med skueglas eller gennemsigtig.

Der er modeller også, at du bør undgå, hvis du har et rundt ansigt. For eksempel, runde briller, der fremhæver rundhed i ansigtet, med korte brillestel, briller meget lille&# 8230; Generelt, vil du fortsat meget få maxi briller med en buet ramme og nederste linjer. Du kan vælge kvadratiske eller rektangulære solbriller med ramme. Og bedre, hvis de er i mørke toner.

Til gengæld er en klog vælge firkantede modeller og type &8220; wayfarer&# 8221 ;, eller den store størrelse maxi som lejemonteringens Irina Shayk.

Eller bedre endnu skarpe vinkler Hvis De indeholder som hex Miranda Kerr.

Farven på dit hår og hud Det er også vigtigt Når du vælger solbriller. Hvis du har mørkt hår og lys hud du vil behage de mørke og farvestrålende briller. Hvis du har lyst hår bedre vælge solbriller med lyse farver og pastel. De BZ'er skind brug for briller med lyse farver, der giver dem til ansigtet. Størrelsen af ​​næsen Når du vælger også påvirker de bedste solbriller. Hvis du har en stor næse briller anvendes uden bro eller bredt, hvis du har en lille donot bærer briller med en tynd bro.

Du har din favorit Allerede?

Du kan også være interesseret i: Tendenser i solbriller: mode briller og solbriller forår sommer esta for firkantet ansigt: Hvad tendenser for dig


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 45


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Corte de cabelo do eserto Erstatning for kød Eruptions cutanees vih