Ujævne poser Forår / Sommer 2014 [FOTOS]

Desigual er en af ​​vores mest internationale mærker. Hans muntre og farverige stil triumfer, hvor jeg går. For sæsonen forår / sommer 2014 vise os en samling af håndtasker inspireret af Deres tøj. Tasker med afslappet blanding af udskrifter og stil perfekt til dag til dag. Tøjet du kan bære med eget mærke eller med dine egne outfits.

I rækken af ​​poser kan vi finde modeller af forskellige stilarter: mulepose, bowling, skoletaske, skuldertaske og mini. Som i sin kollektion, Desigual satsning for lyse farver, sjove prints og afslappet stil.

Store lommer

Ulige satsning på skabe store poser til at sætte alt, hvad vi ønsker. De bowling tasker er fyldt med blomster, etniske eller geometriske prints Hvor farve er hovedpersonen. røde, blues, appelsiner, gule&# 8230; For eksempel Tropicana modellen hylder forårsblomster blomster print på at tilføje til ydersiden af ​​posen. Tokyo Ishburi Modellen bærer en dejlig tropisk print kort læder håndtag med kombinerede effekt. Model S London Medium Patch blande forskellige væv som et kludetæppe og lavet af bomuld. Et perfekt sted at tage mange ting design. Den London-Annelise model viser en blomstret og geometrisk print rød og hvor Med mange lommer fremherskende farve. Hvis du foretrækker at totalisatorspil taske Shopping Annelise model er ideel, taske indkøbspose med korte håndtag og en trykt design.

Hvis du ønsker en mere diskret engagement i Marine London model lavet af kunstlæder og stof mix, med et mønster af tusindfryd og striber sømand, sømand stil taske er trendy esta forår. Hvis du foretrækker en grundlæggende model Ny Amazone taske er dit, det kommer i tre farver og har 3 indvendige rum med prægede mønster og detaljer om stifter. Du kan bære med lang aftagelig håndtag eller rem.

små poser eller skulder

Skuldertasker er altid den mest komfortable, Ulige Vi har flere modeller at vælge imellem. Pauline model leveres med blomster og dyreprint med en enkelt, ideel til at bære de væsentlige indre rum og 2 udvendige lommer. Bandolier S Patch er en lille pose til at bære lige nok til at blande prints og mørke farver. Hvis du vil have en lille model kobling stil, du kan fortælle ved Cluch-Annelise design, en taske med en enkelt indvendig rum med dobbelt lynlås og spænde under pres.

Hvis du foretrækker noget mere diskret model Bandolier White er perfekt, det er en lille hvid pose med prægning og farve. Du kan også bære en pose krav Det var den første parade i New York. Marc Transparent model leveres i tre forskellige farver og en blomst mønster er retrostil og små dimensioner. Hvis du ønsker at se flere poser kollektion Desigual tjek vores billedgalleri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5