Hjemmesko: Hvordan til at kombinere dem med dit tøj [FOTOS]

Hjemmesko: Hvordan til at kombinere dem med dit tøj. Komfort er en af ​​de bedste af mode denne sæson Bekymringer, især da det vedrører fodtøj og en af ​​det bedste bevis på dette er bommen har levet hjemmesko. Disse flade sko, der minder på nogle måder, at skoene anvendes til vadmel, er en af ​​de skal det er fra sæsonen. Hvis du allerede opholdt ønsker dem sidste sæson, men var bange Fordi du ikke vidste, hvordan at bære dem og ikke ønsker at passere den samme esta efterår / vinter, her er et par tips, så du kan kombinere dem på en ufejlbarlig måde og ikke skuffe med din udseende.

den manoletinas De er gået i baggrunden og stjernerne er de hjemmesko flade sko. De har været Gradvist Gennemført i alle samlinger og designs er stadig mere innovative og uimodståelig.

Hvordan til at kombinere hjemmesko

Efter et par sæsoner frygtsom tilstedeværelse af hjemmesko, har ESTA betragtning af slagtilfælde i efteråret og vinteren er afgørende for vores udseende, hvis vi går til det sidste. Stifter, pigge, læder, stof, udskrifter... Denne sko er blevet meget alsidig og tilpasser sig alle stilarter og tider giver indfødte og glamour i hver af vores outfits.

  • den skjolde De er en af ​​de grunde, som de fleste pryder esta sko. Det giver det en aristokratisk touch, som favoriserer elegance udseende, selv om de til tider er for formelt. De er perfekte Med ankel bukser eller capri.
  • Stifter er væsentlige og dækker de alternative hjemmesko. Således kan vi finde modeller for en enkelt farve, fuld af tegnestifter overtrukket eller nogen af ​​dens dele. Jeans, i enhver form, de er perfekte.
  • den udskrifter De behøver ikke hvile i efteråret og dekorere nogle modeller, såsom petit point eller blomstermotiver. Desuden er det førende dyreprint Også Hvilket er en af ​​tendenserne i hvert fald. Nederdele MOST er at kombinere passende udskrifter.
  • Med hensyn til den materialer, Den mest Gentagen Ofte før. Dette materiale sammen med en stor elegance Giver større komfort, da den former sig foden i en perfekt måde, så du kan ikke tage din hjemmesko.
  • Også ty til disse sko ædelsten som dekoration og så er mange modeller med tegninger af det. Hvis du vil beholde den afslappede stil, der bringer de hjemmesko, du bedre vælge en model med lille væld af ædelstene.

Du ser, finpudse er for hver af vores efterår udseende. Hvem sagde du måtte få på nogle hæle at være uimodståelig? Deltag i mode hjemmesko og du vil være hjemme hele dagen uden at miste en tøddel af stil og elegance.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3


Content Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة