Briller: Hvilket vil være i Mounts 2014 [Fotos]

De nye briller tendenser for 2014. Næste år vil der være tusindvis af muligheder for kvinder med briller for at se, alle stilarter og tendenser.

Tilbage da vi var små piger, det faktum, at skulle bære briller var en prøvelse, og det var normalt at høre i skolen øgenavnet 'Fire øjne' hvis ikke værre, men i dag, Har Bliv trend briller, De nu engang bruge og ikke har brug for dem, at.

Som i modeverdenen, som til briller er der tendenser også, der kan bevæge sig fra det ene år til et andet eller Bliv forældet, men altid huske den type, der passer dig, og altid flytte omkring ham.

mellem nye modeller Som vil tage næste år vi kan fremhæve:

  • Cat-briller: Disse designs vintage stil De har at dukke allerede begyndt Blandt de 2013 modeller sidste år tendens, og i denne sæson vi har kunnet se dem på berømtheder som supermodel af Victorias Secret Karlie Kloss, eller skuespillerinde Fiammetta Cicogna, samt modeller af prestigefyldte designere Marc Jacobs eller Andy Wolf.
  • runde briller: Denne stil er en af ​​de mest retro, Tilskrives den typiske lærere 50'erne, og især i har udmærket pasta i store gateways hånd som couturiers Anna Sui, Rochas eller virksomheder som Lotho.
  • halvcirkulære briller: Denne type frames've altid blevet tilskrevet nørd æstetik, I øjeblikket er det-men piger ligesom Ulyana Sergeenko De har ført til modeugerne, Både sorte og levende farver som foreslået Mango eller Stella McCartney.
  • firkantede briller: De er afgjort en af ​​de mest populære klassikere, som favorisere langt de fleste, og firmaer som RayBan Jeg ved godt, med sin Wayfarer model, en stil, der allerede Imiteret Hugo Boss eller meget billigere firmaer som samling MO Multiópticas.
  • Metalliske briller: Dette er en klassisk Blandt klassikerne, hvilket bestemt risikabelt og det bringer et strejf af MEST professionel til ethvert look, som set i vi har Elle Fanning. Blandt dem fandt vi fra halvcirkelformet til firkant som model RayBan Clubmaster.

Selvom det er en mørk og kold årstid, lyse farver og prints som dyreprint De er blevet indført over klassisk sort eller brun, så du skal ikke vente og gå spekulerer på, hvad modeller er din favorit til næste år. Du acapararás alle øjne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 36