Suede sko: hvordan man rent

Suede sko: hvordan man rent. Suede er en stof Udbredte i tøj, som sko, men problemet er, du har, der nu, med dårligt vejr, regn, mudder, kan være let forkæle De kan ikke være og rengøres alligevel. Det er ikke så kompliceret at have rene ruskind sko, men tage hensyn til en Skal antal tips samt at bevare nyindkøbte. I dag skal vi til at forklare disse små tricks, som du 'skal Afhængig af pletten overveje, fordi sko er en af ​​vore klæder, som kan blive beskidt gennem kontakt med jorden.

Suede sko er meget flot og er meget moderne, som forelagt af Lodi pumpe mærke i hans samling efterår - vinter i denne sæson. Og at du har mindst et par i dit skab, men problemet er, at disse sko De er meget sarte og beskidt bare ved at se på, og mere i denne tid, hvor vi er, og det efterlader ingen regn og gaderne er fyldt med mudder.

Hvornår er Mud af, hvad du har udfyldt din favorit sko Også du skal bruge børsten, men før du lad det tørre , Selvom mudder, i tolv timer om, så en gnid forsigtigt At så korn af tørt sand og brække.

også findes eller særlige viskelædere for kan bruges denne type fodtøj til Det fjerne nogle pletter, men at fjerne alle spor Så brugte lim igen børste af bløde pigge.

den fedtpletter De er mere almindelige i andre typer af tøj, men hvis du tilfældigvis dig Også i skoene ikke gå kører at gnide, check løbet salt eller talkum til at absorbere pletten godt og derefter med børsten. Også på vanskelige pletter kan du bruge en vaskeklud fugtet med vand og en dråbe af ammoniak eller en baby tørre, gnid forsigtigt og lad det jævnt Med tørre i skyggen.

Og hvis du ønsker at give lysstyrke dine sko før, og de er ligesom den første dag, vores lommer er ikke fordi at smide sko, som du har råd til Kim Kardashian, sætte dem i nærheden vanddamp men ikke våd, lad dem tørre og gommen dem med børsten på disken og til håret.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4


Content