Elena Tablada debuterer tilbehør hjemmeside, ‘ETNA’ [FOTOS]

Elena Tablada debuterer tilbehør hjemmeside, &8216; ETNA&# 8217. Elena Tablada Madrid designer har endelig præsenteret nye kollektion af tilbehør ITS 'ETNA' på en webside, som viser hans kreationer, blandt hvilke vi finder armbånd, halskæder, håndtasker, Skråninger og bikinier, Hvilket jeg har Stillet Med hun og hendes datter Både hun, Med nogle af modellerne. Den tidligere partner David Bisbal sanger ligner han endelig går op Efter deres adskillelse, dedikeret til hendes arbejde, hendes datter og hendes nye partner Daniel Argirita, Heraf har jeg trækker styrke til at komme videre med dit liv.

Elena Tablada i vores land blev berømt for sit forhold til sangeren Almeriense David Bisbal, men Gradvist, og efter krigen, jeg havde med Bisbal krav, som sluttede i forsoning I sidste ende, det har vist er det værd Det, og har gjort sin vej ind i modeverdenen på egne ben.

For at vise nogle af Hans skabninger, udgør Udover hende selv, har hun vist billeder Feet og hænder Hans datter Ella, med hvem vi så for nylig i Ibiza Med Daniel Argirita, Dekoreret med nogle af Hans design i en meget bud og smukke billeder.

At bære bikinis modeller, har designeren haft et samarbejde med den spektakulære model Malena Costa, Hvem har stillet meget attraktive design af forskellige stilarter og farver og meget flatterende former.

Denne nye kollektion vil helt sikkert have meget succes i vores land, som i denne sæson at stil trendsætter overalt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 59


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة